Yumoshumos worin instagram bebekonforbeşik canım ben anne yanı aldım 260 a beklediğimden daha kaliteli geldi gerçekten 👍🏼
Lylaalp İnstagram da nokta bebeden takip ediyordum fiyatları bana uygun geldi mağaza gittim çok güzel iligilendiler oradan almayı karar verdim kalitelidiler tavsiye ederim
FirdevsHarun Lylaalp bende bugun tesadufen nokta bebeyi gordum gidip bir bakmak lazim dedim gercekten fiyat olarak cok uygun ama kalite olarak hosunuza gitti mi
Filizcskn Tahteravalli markasının yanda isimli beşiği kalite olarak çok iyi özellikleri cok güzel boyasını kalitesini malzemesini önemsiyorsan bir düşün derim 😊
Lylaalp FirdevsHarun hoşuma gitti baya inceledim ne sorduysam hep cvp verdiler memunun kaldım Cumartesi günü gidip aldık bakalım daha gelmedi bekliyoruz
Lylaalp FirdevsHarun https://www.instagram.com/p/BpW-CWclLCk/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=d78bqw3wxg4c Bu takımı aldım uyku seti felan kendim istediği mi tercih edebiliyoruz
Lylaalp FirdevsHarun hoşuma gitti sürekli soru sordum hiç sıkılmadan cvp verdiler ilgili davrandırlar Instagram kampanyalı fiyatı 3690 di oraya gittiğim de indirim varmiş 3490 tl aldık
FirdevsHarun Lylaalp ayni takimi begenmisiz resmen bende tereddutte kalmistim gidip gormek istedim cok tesekkur ederim 😊
Yasemindemirtas Balboncugum o setlerden mi siparis verdin canım 1.400 lira civarı olanlardan besik komidin bide dolap
Htcmstfomer worin basaksehir masko mobilya kentinde dilediginiz kdr bebek magazalari var farkli farkli ben ordan aldm odayı tavsiye ederim her bütçeye her zevke gore odalar ve farkli farkli bir suru magazalar var 😊
Balboncugum Yasemindemirtas merhaba mobilya dün elime ulaştı fakat kurulumunu henüz yapmadık parca olarak iyiye benziyor iç dirseğini biraz beğenmedim ama baby nest ile kullanacağım için sorun etmedim fiyatına göre çok iyi cunku
aylserk Nokta bebe insagramdan beşik sipariş ettim geldi gayet iyiydi kızlar memnun kaldım,tavsiye ederim