Arzu_u Mucizemiz4735 aynıyız hemen hemen 30 ekimde transferim yapılmıştı.3. Denemede şükürler olsun pozitifi gördüm ama şimdi kese ve kalp atışı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah🙏🏻
tugba_kck_1987 Bende 13 senelik özlem hasret ve emek sonucu 11 hafta lik ikizlere hamileyim. Bu günlere geleceğimi anne olabileceğim umudum bitmişti. Çok uğraşmış çok tedavilerden geçmiştim. Nasibinde yok diyip kalbimi Allah'a mütmain ettim. Rabbim pes etmemi istemedi ve son bir kez bir tüp bebek deniyip bebek mevzusunu sonsuza kadar kapatacaktimki kulun bittim dediği yerde Rabbim yettim dedi. Umudumuz yeşerdi herşey bitti derken herşey 13 sene sonra yeniden başladı kül Allahtan ümidini kesmedikçe olmayacak bişi yok. Kün feyeķün ayetindeki gibi Allah ol der ve olur. Rabbim çıktığımız bu yolda hayırlısıyla tamamlayıp bebeklerimizi kucagimiza almayı onları hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi bizlere nasip etsin. Bizler mucizelere gebeyiz Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Arzu_u tugba_kck_1987 nasıl sevindim ağlamamak eldemi ben hiç dayanamıyorum böyle duyunca yaşayan biri olarak.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn.
Arzu_u Mucizemiz4735 bende gitmedim beta hcg kontrolü yapılıo bugün 2. Yi yaptırdım. Cumartesi 3. Kez vercem sonrası kese ve kalp atışı inşallahh🙏🏻
SerSel Benimde tüp bebek canım 20+1 olduk çok şükür🙏😇Rahim ağzı boyu sınırda olduğu için ilaçlar ve yatak istirahatiyle geçiriyorum..Bunada şükür🙏Rabbim minnak kuzularımızı kucaklarımıza zamanında sağlıklı hayırlı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah🙏
ElifKaratas Benimde 23 ekimde oldu transferim çok şükür pozitif keseyi de gördük inşalla h kalp atisini duyunca daha da rahatliycak icim
Serap06 ElifKaratas duyarsın inşallah canım ama yenisin kendine çok dikkat et kanama olabilir yeniyken benim oldu
Serap06 Bende çok zor tup bebek ile hamile kaldım zor başladı öyle gidiyor 7 haftada kanama m oldu ve düşük riski var dedi pazartesi günü de bebeğim geriden geliyor dedi doktor napmaliyim
Arzu_u Serap06 Serap06 dualarım senin Rabbim ne derse o doğuma kadar kanaması olan arkadaşım vardı benim.Sen kendine iyi bakk Allah yardım eder inşallah🙏🏻 Miniğin seninle bak.
Limpid Serap06 bnm 8. Haftadan 14 Haftaya kadar oldu kanamam maglesef yerlesmeye calısırken oluyor bol su iç bol bol yat en kısa zmnda gecer insallah cnm 🙏
SerSel Myhoney Rutin ultrason da çıkıyor ama şüphe duyulursa emin olmak için alttan da bakılıyor👍En doğru sonuç vajinal ultrasonda çıkıyor
Arzu_u Tupbebekannesi çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucaklayalım yavrularımızıı iniallah🙏🏻
Glstn Arzu_u Inşallah Allahın izniyle görürsün canım.Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah 🤗😍
Aslhan 8+4 olduk şükürler olsun bugünleri gosteren rabbime cok yoruldum ama nasip etti rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın hep duamdır sağlıkla gelsin miniklerimiz❤
Gorkem Merhaba. Ben de ilk tüp bebek denememle 28 haftalık hamileyim kızıma:)) çok güzel bir hamilelik geçirdim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağimiza alalim inşallah 👶❤