Arzu_u Merhaba hanımlar benim gibi tüp bebekle uğraşan varmı içinizde.Çok şükür hamile olduğumu öğreneli 4 gün oldu ama.benim gibi birileriyle konuşmak istiyorum🙃
Hatunnn Arzu_u bnde tup bebekle hamileyimm canim 35 hafta olduk bugunn rabbim saglikla almamizi nasip etsin
Asl86 Arzu_u Hamcey belirtileriniz nelerdi benimde transferinin 7. Günü göğüs ağrım yok denecek kadar azaldı tutunamadı diye çok üzülüyorum 2. Denemem bide😔cevap verirseniz çok sevimirim
Tupbebekannesi Bende tüp bebek tedavisiyle 18 haftalık hamileyim çok şükür gözün aydın canım inşallah sağlıkla alırız kucagimiza yavrularimizi
Arzu_u Tupbebekannesi çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucaklayalım yavrularımızıı iniallah🙏🏻
Oznr Tupbebekannesi insallah insallah hep olmayanlara ettim dua bu zamana kadar. Cok sukur cok iyi gecti hamileligim ne transferde ne yumurta toplmama da ne hamileligimde hic kanama vs yasamadim. Bir kere kusmadim bile hareketlerini hissetmeden hamile degil gibiydim. Toplam da 12 kg aldim.
Tupbebekannesi Oznuraydin bende çok şükür şimdiye kadar sikintisiz geçirdim kızım olacak inşallah tek sıkıntım rahim agzimda kısalık var dinlenerek geçiriyorum bulantı kusmam hiç olmadı eşim çok sonra hamile olduğumu inandı diyebilirim 🤣🤣
Oznr Tupbebekannesi ne guzel sansli hamilelerdeniz rahim agzi soruni da kisa zaman da çözülür insallah
Hayallerim 2.dememiz ve şuanda doğum 15 gün kaldı inşallah sağlıkla kucağımiza da almayı nasip etsin rabbim cumlemize
Mucizemiz4735 Bende tüp bebekle hamilesiyim daha 3+6haftalık sizden dualarınızı istiyorum hayırlısıyla kalb atışlarını duymayı ve kucağımıza vermeyi nasip etsin rabbim hepimizin
Arzu_u Mucizemiz4735 aynıyız hemen hemen 30 ekimde transferim yapılmıştı.3. Denemede şükürler olsun pozitifi gördüm ama şimdi kese ve kalp atışı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah🙏🏻
Lylaalp Arzu_u bende tüp bebek ile hamile kalanlardanım 18 haftalığız çok şükür bi sıkıntımız yok Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bebişlerini bekleyen anneler de Sağlıklı sıhhatlı kucağımıza almayı nasip etsin(Amin)