MerveTaer EliniVermiyorHayat olabilir canım bende normalde sussuz kalınca nefesim kesilir ailedede bronşit var bende yok ama bi kere çok kötü oldum tutuna tutuna lavaboya gittim alışveriş merkezinde kapalıyım eşarbımı açtım elimi yüzümü yıkadım öyle geçti sende istersen şişe suyla gez öyle bişey oldumu otur bi yere su dök yüzüne serinletmeye çalış kendini sıcak basıyor
MerveTaer EliniVermiyorHayat ben Doğumdan 1 2 hafta önce kan testi yaptırıcam kansızlık Doğumda önemli kesinlikle kansızsan kan nakli yapılması şart bide sezeryan olucam ben sezeryan da anne adayı daha çok kan kaybediyormuş
Hkrb DeniznAleyi heralde bir an once hayirlisi ile kucagima almak istiyorum yarin kontrolum var. Bir de benim erken dogum riskim vardi 😅
DeniznAleyi Hkrb ay inan bana da hep öyle dediler hep hamamlarda geçirdim hamileliğimi termal otelde kaldım ama yok olmuyo 😂 sonucunuzu haber verin bana yarın merak ediyorum 🤗
humaninannesi61 Son 39 😌 34+3 olduk kızımla❣ 31. Haftamızda 1.851 kiloyduk yarın randevum var bakalm ne kadar olmuş😌 Şikayetim sık idrara çıkmak , bel ve kasık ağrısı, alttan baskı, bide kaşıntı. Zaman geçse de kavuşsak kızımla artık😌
EliniVermiyorHayat MerveTaer evet mağazadan su istedim çok susamış hissetttim kendimi normalde su içmezdim şimdi kana kana su içiyorum.Yanımdan suyu eksik etmeyim tşkler önerilerin için cnm🤗Allah yardımcımız olsun
elanur EliniVermiyorHayat aynen bende her ciktigimda bayilcak gibi oluyorum sese gelemiyorum gecer insallah
EliniVermiyorHayat elanur İnşALLAH cnım Allah bütün hamilelere hastalara kimin ne sıkıntısı varsa yardımcısı olsun🤗
EliniVermiyorHayat MerveTaer Kanım düşük çıkmıştı kan hapı nıda ben içemiyorum şurup şeklinde olandan aldım bitince de tekrar almadım 🤭🤭😧
MerveTaer EliniVermiyorHayat amin canım ee annesi 2 kişilik su içiyoruz vücut daha çok efor sarf ediyor o yüzdendir dikkat et kendine de bebişinede
MerveTaer EliniVermiyorHayat biliyor musun bende hiç içmedim içemedim o yüzden Doğumdan önce doktorlarımızla en az 1 hafta önceden konuşmamız şart