Yayla MerveTaer eşyaları benimde tamamdı yıkanıp ütülenecekti sadece bu gün bitirdim sadece biberonu emziği kaldı. 😊😊
MerveTaer Yayla ben ütü yapsam mı diye düşünüyorum kırışmadı kıyafetleri hijyen bakımından mı yaptın ütüyü
MerveTaer Yayla ayrıca e bebekten dün ben biberon emzik tek kutuda indirime gitmiş ondan aldım emzik askısı Emzik Biberon 19.99
EliniVermiyorHayat Şafak 36 kızlar geçen çarşıya gittim mağazada kendimi çok kötü hissettim soğuk soğuk ter attım bayılacak gibi oldum ve çok bunaldım terliyorum ama soğuk kendimi mağazanın dışına attım eve nasıl geldiğimi bilmiyorum neden olabilir bu.
MerveTaer EliniVermiyorHayat böyle kapalı ortam havası basıyor benide birde kalabalık sıcak hormonlar üzerindeki ağırlık normal canım ben her defasında öyle oluyorum
elanur EliniVermiyorHayat aynen bende her ciktigimda bayilcak gibi oluyorum sese gelemiyorum gecer insallah
Hkrb DeniznAleyi heralde bir an once hayirlisi ile kucagima almak istiyorum yarin kontrolum var. Bir de benim erken dogum riskim vardi 😅
MerveTaer Elfibrhm2609 aynen ya elma falan denedin mi canım bide salatalık kabuğu soyulmuş ben maden suyu içtim öyle atlattım şükür bende en başlarda çektim