Betulkaraa34 Mucizemgeldi canım ben de dekavet kullanıyorum dışkı rengini değiştiriyor bazen bana ishal yapıyor her ayın başında sonra kendi kendine geçiyor O sorun değil Sıkıntı yapma sen
Mucizemgeldi Betulkaraa34 tesekkur ederim cevabınız için. Benim önceden de sorunlarım olduğu için aşırı panikledim.
ycl4644 Mucizemgeldi içiniz rahat olsun benimde öyle oldu herkeste aynı olacak diye birsey yok tabi de çünkü bende decavit dışında birşey kullanmadım
Mucizemgeldi ycl4644 sağ olun cıvık peki o şekilde mi ishalimsi. Korktum açıkçası çünkü zaten sorunlarim vardı
Mucizemgeldi Patatesanne teşekkür ederim. Sizinde o şekildemiydi ? Benim önceden de sorunlarım olduğu için panikledim
Patatesanne Mucizemgeldi evet hala ara ara oluyor hatta renk olarak genelde koyu. Demir içerikli yiyecek tüketiminde bile rengi farkediyor bence 🥹
Demmet Mucizemgeldi dekavit içeriği Zengin bi ilaç diye biliyorum ben dediğin gibi oluyor benımde ama benimki dekavitten değil kan ilacından yaklasik 3 hafta öncede doktorum bıraktırdı dekaviti
guzellik123 Mucizemgeldi ben kullandım sağlık ocağından vermişlerdi ilk dediğiniz gibi simsiyah oldu sonra doktorum ona daha sonra başlanacak dedi bırakınca iki gün içinde geçti ama cıvık değildi