Mucizemgeldi Dışkı rengi siyah oldu mu affedersiniz cıvık ve simsiyah. Hakkınızı helal edin çok açık yazdım benim önceden de bağırsak mide sorunum vardı korktum decavit dışında başka ilaç kullanmyorum
Tugbazdmr Mucizemgeldi bende kullanıyorum aynı problem var demir var içinde çünkü. Daha öncede demir ilacı kullanmıştım aynı olmuştu. Bugün kontrolüm var olmadı sorarım bi doktoruma
isracelik Mucizemgeldi benim de aynı şekilde oldu ama bir sorun olacağınu sanmıyorum bütün tahliller normal çıkıyor ilk başta bende çok korktum sonra alıştım
inciata kullanılan vitamin ilaçları yapabiliyor canım endişelenme ::) sağlık çalışanıyım aynı sıkıntı bende de var
Mucizemgeldi inciata çok sağ olun bazıları kullanıyorum ama yapmadı demiş benimki decavit demir çok az bulunuyormuş içinde
bademli_puding Mucizemgeldi bende kullanıyorum gyno ferro kan ilacıda kullandım aynı dediğin gibi benimde ama hangisinden kaynaklı bilmiyorum
ylmzftma Mucizemgeldi bende kullandım doktorum artık kullanmana gerek yok dedi. Kullandığım süre boyunca dışkım hep siyahtı. Doktorumda böyle olucağını endişe etmemem gerektiğini söylemişti. Sizinde içiniz rahat olsun
Kayaderler Mucizemgeldi merhaba bende decavit kullanıyorum bende de aynı şey var endişelenmeyin ilk gebeliğimde de böyle olmuştu
262223-- Mucizemgeldi benimki de siyah oldu ama cıvık değildi tam tersi katı 😂 bir ara kabız oldum dedim kesin sonra geçti zaten
Patatesanne Decavit arada böyle koyu dışkı yapabiliyor. Cıvıkda olduğu oluyor içinde demirden dolayı da koyulaştırabiliyormuş. Sıkıntı yokmuş yani
Mucizemgeldi Patatesanne teşekkür ederim. Sizinde o şekildemiydi ? Benim önceden de sorunlarım olduğu için panikledim
Sengul-9798 Mucizemgeldi decavit kullanıyorum o yapmadı ama feramat yapıyor ve hiç gecirmiyor bende siyahligi eğer kullanıyor san