Chicco goddy plus gri rengi çok güzel kullanisli duruyor tek elle açıp kapama kullanmak için sabırsızlanıyorum puseti ile birlikte aldım

Bitanemm mamas&papas strada almıştım memnunum tek başıma da indir kaldır yapabiliyorum. Bir de baston olarak Maxi-cosi mara aldım o da çok kullanışlı ve az yer kaplıyor ayrıca hafif sürüşü aşırı rahat

Bitanemm cybex mios kullanıyorum ama şimdi yeni alıcak olsam kesinlikle maclaren alırım. Benim arabamda hafif kullanışlı ama insan her zaman daha kullanışlı ve kolayını istiyor 😄

Travel sistem prava kullanıyorum memnunum çok hafif

Bitanemm travel vardı 4. Kata in çık yaparken mahvoldum ve 9 aylıkken kabin boya geçtim iyiki kabin boy bebek arabası daha kolay yukarı çıkarması ama sizin durumunuza bağlı apartmanda yeriniz varsa yada asansörlüyse eviniz travelin tekerlekleri büyük rahat edersiniz

HappyMom, başlığı Bebek Arabası Tercihleriniz? olarak değiştirdi.
      HappyMom bu tartışmayı sabitledi.

Bitanemm oğlumda Chicco trio sprint almıştık hem çok sağlam çıktı 2. De kullancam hemde ister pusetle isterde baston oluyor ekstra baston almama gerek kalmamıştı çok memnundum

Peg Perego Book 51 çook memnunum çok sağlam sürerken kendisi kayıp gidiyor sanki şimdi 2. ye hamileyim araları çok az olacak bu elimdekini satıp aynı markanın ikiz olanlarında alacam

Bitanemm baby Enzo cift yonlu aldim ben fiyat olarakta uygun guxelde zaten 6.aydan sonra baston bebek arabasina gecis yaptim daha rahat oluyor onlar simdi ikinci bebegim olacak onada ilk 6ay digerini kullanip sonra bastonu kullancam

Bitanemm yoyko ultimate bebek arabasını tercih ettim ben ve göründüğünden çok daha sağlam bir araba içinde puseti de var ve başka markalarda bu kalitede bir araba çok daha pahali. Tek sıkıntısı travel sistem olduğu için size biraz kaba gelebilir ama onun dışında çok iyi