Kızlar bebek arabası olarak hangi modelleri tercih ettiniz ve eğer kullanmaya başladıysanız memnun kaldınız mı?
Bebek Arabası Tercihleriniz?
Chicco goddy plus gri rengi çok güzel kullanisli duruyor tek elle açıp kapama kullanmak için sabırsızlanıyorum puseti ile birlikte aldım
Kanz K Go travelsistem kullaniyorum 4.5 aydır çook memnunum, diğer travelsistemlere göre çok hafif
Bitanemm mamas&papas strada almıştım memnunum tek başıma da indir kaldır yapabiliyorum. Bir de baston olarak Maxi-cosi mara aldım o da çok kullanışlı ve az yer kaplıyor ayrıca hafif sürüşü aşırı rahat
Minaesra merhaba travel mi
Tugcecanan peki sizce yeni doğana da uygun olur mu baston Bebek Arabası
Bitanemm cybex mios kullanıyorum ama şimdi yeni alıcak olsam kesinlikle maclaren alırım. Benim arabamda hafif kullanışlı ama insan her zaman daha kullanışlı ve kolayını istiyor 😄
Tugcecanan peki sizce yeni doğana da uygun olur mu baston Bebek Arabası
Bitanemm joei tercıh ettık daha kullanmak nasıp olmadı ama çok güzel sürüşü pusetı falan
Travel sistem prava kullanıyorum memnunum çok hafif
Bitanemm travel vardı 4. Kata in çık yaparken mahvoldum ve 9 aylıkken kabin boya geçtim iyiki kabin boy bebek arabası daha kolay yukarı çıkarması ama sizin durumunuza bağlı apartmanda yeriniz varsa yada asansörlüyse eviniz travelin tekerlekleri büyük rahat edersiniz
Peg Perego Book 51 çook memnunum çok sağlam sürerken kendisi kayıp gidiyor sanki şimdi 2. ye hamileyim araları çok az olacak bu elimdekini satıp aynı markanın ikiz olanlarında alacam
Bitanemm baby Enzo cift yonlu aldim ben fiyat olarakta uygun guxelde zaten 6.aydan sonra baston bebek arabasina gecis yaptim daha rahat oluyor onlar simdi ikinci bebegim olacak onada ilk 6ay digerini kullanip sonra bastonu kullancam