guzelanne01_ SedaNurOkurer 7 haftalık olarak gittim ama geç döllenme olmuş 5+4 te keseyi 6+4 kalp atışını duydum şükür☺️
turkuaz_ SedaNurOkurer 4+1 ken varla yok arası göründu betam 1115 ti iki gğn sonra kanama oldu doktora gittim daha büyüktu progestan iğne yaptı gönderdi
SedaNurOkurer Aylanursu maşallah ya 5+5 im daha keseyi göremedim sanırım beta değeri ile alakalı en son 800 dü 1500 de görüleceğini söylediler stres oldum
Karadenizzz61 Aylanursu kalp atış hızj nasıldı acaba bana doktor yavaş dedi ya geç döllenmeden ya da gelişimden dedi
Aylanursu SedaNurOkurer Hiç stres yapma döllenmeyle alakalı geç döllenme olmuştur o yüzden gormemissindir merak etme bir dahaki gittiğinde görürsün insallah
Gokturkk SedaNurOkurer benim en son verdiğim kanda beta 630larda çıkmıştı iki gün sonra gittiğimde keseyi görmüştük
Asdfgh_jkl Keseyi karından ultrason ile gördüğünde 4 haftalık dedi kalp atışı için henüz gitmedim perşembe gidecegim 6+4 olcak insallah duyarim 😇😇
Sultannbstrk SedaNurOkurer 5+5 te gittim göremedim geç döllenme olmuştur dedi hala gitmedim 7+6 yarım şuan yarın gideceğim
SedaNurOkurer Sultannbstrk bende mayısta tekrardan gidicem biraz daha zaman geçsin diye beklicem kendimi zor tutuyorum sabırsızım inşallah görürüm
minikmucizeemaak SedaNurOkurer Tam 5. Haftada keseyi gördük üstten muayane ve alttan muayane ikisinde de 24 ünde kalp atışı için gideceğiz Allah’ın izniyle 🌸 6+6 oluyor
SedaNurOkurer Gokturkk Gokturkk benimde şuan o civarda Salı günü gel görürüz dedi ama biraz daha geç gidicem gidip göremeyince iyice stres oldum ilk gebelik bi şey bilmeyince insan tuhaf oluyor
Sevimozsuer kimyasal gebelik yasadim, simdi de gecikmem var 1 hafta gecti 2 3 gundur kasiklarimda belimde agei ve sanci gibi birsey var bi kac gun asiri uykum oldu ama bilincli bir dollenme yapmadik yasayan var mi yada bilgisi olan
Gokturkk SedaNurOkurer bende öyleydim hiç sıkıntı yapmayın bebeği gördükten kalp atışını duyduktan sonra daha çok stres oluyor insan
Aylanursu Karadenizzz61 ilk 6+1 de dinlettiginde çok yormak istemiyorum daha çok küçük saniyelik dinletmisti doktorum sonraki gittiğimde daha net dinledik gayet güzel dedi doktorun neden böyle dedi ki