Havva4 haftanızda aşı oldunuz mu benim ayın 20 sinde sağlık ocağında aşım var 16+3 olucaz o zaman ne aşısı bu tetonoz mu ?
Yenibirannee Havva4 tetanoz aşısı icin 20. Hafta üstü yapılıyor. Sormadan bence yaptırmayın 🌸 ilk gebeligimde 2 doz olmustum simdi 2. Gebeligim son doz yapilcak
esnyz14 Havva4 Tetanoz aşısıdır büyük ihtimalle. 18. haftada oldum ben, 20 haftada yapılıyor diyenler neye göre demişler bilmiyorum ama benim çoğu arkadaşımda 17 ve 18. Haftalarında oldu herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmadı.
Aturkk Havva4 yoo 20. Haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum bende önceki gebeliğimdede öyleydi doktorunuza danısın
Havva4 Yenibirannee bana neden erkene verdiler ki böyle şeyleri kontrolde doktora hep söylemeyi unutuyorum ama yarın doktoruma ulaşmaya çalışcam teşekkürler
Adapte34 Yenibirannee beni daha hiç çağırmadılar normal mi ikinci gebeliğim sanki bu haftalarda vuruluyordu bişeyler 16+3 üz bu arada
Havva4 Adapte34 sağlık ocağında kaydınız varsa tarihlerini veriyolar bana hemşire kağıda yazıp vermişti aşı tarihlerini
Yenibirannee Adapte34 ben 14+2 haftaligim gecen hafta aile hekimine gittim 20+ haftadan sonra gelirsiniz vururuz dediler 😊
Moruk07 Havva4 yaptı bence gece üzerine yatamadım 2 gün kaldıramadım kolumu gitmeden yorumlara bakmıştım ben gibi olanlar varmış tabii herkez için geçerli değil bünye meselsi
Adapte34 Havva4 bir kere aradılar hastaneye gittiğimi orda kan verdiğimi söyledim tekrar gelmem gerekiyor mu dedim hayır dedi bi daha da dönmediler
Bendenizanne esnyz14 bende 18 haftamda oldum 20 haftamda ikinci doz olacaktım aşı yokmuş ellerinde kaldı öylece
Havva4 esnyz14 ben kan sulandırıcı kullanıyorum o yüzden tedirginim biraz ilk gebeligim kayıpla sonuçlandıda insan korkuyor ☺️
esnyz14 Havva4 korkmayın, siz yine de bu bilgileri sağlık ocağına gittiğinizde hemşireye söyleyin gitmeden de kendi doktorunuza danışabilirsiniz içiniz daha rahat olur en azından 🌼
Havva4 esnyz14 çok teşekkür ederim herkes farklı şeyler söylüyor 20. Haftadan sonra yapılıyor denilince danışmak istedim