mom2baby Zeynepde ben çok memnunum ultrason incelemesi fln her detayına kadar anlatıyor sonra konuşma kısmına geçiyorsunuz hem kendi soruyor anlatıyor hem siz bütün herşeyi anlatıyor konsuuyor
Busra98712 Bende Sivaslıyım ama başka şehirde yaşıyorum. Medicana hastanesi Sultan Hanım muazzam bir doktor ücretler baya artmıştı. Ben anneme geldiğimde muayene olmuştum hamileliğim için. Eşim askeri personel onun indirimiyle sadece muayene 400 e girdim 🤷♀️
Zeynepde Bende kendisiyle bugün tanıştım muayene Oldum dediğiniz gibiydi güzel bir doktor bence olması gerektiği gibiydi sizin kaç haftanız var doğum konusunda konuştunuz mu nasıl olacağı hakkında
mom2baby Zeynepde ben şu anda 24 haftalık hamileyim doğum Ağustos 25 gibi Allah nasip ederse sezeryan olacağım ilkimde sezeryan bu2.ci
Zeynepde mom2baby sağlıkla kucağınıza alın sizin tecrübeniz varmış ama heralde her bir doğum başka bir heyecan kolaylıklar diliyorum
mom2baby Zeynepde aminn hepimiz inşallah .. tabiki tecrübe var ama bu sefer daha farklı sonuçta ameliyat ortamını artık biliyorsunuz :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aysaliannesi Happycatt merhaba Begüm hocaya randevu nasıl bulabiliyorsunuz arıyoruz doldu diyorlar hep