DerininAnnesi35 BeatifulAngel 36+6 da doğurmasaydım ben de 38 hafta olarak burada yerimi alırdım. Sağlıkla alın kucağınıza 🙏
Anneadayi23 BeatifulAngel yaeın 39oluyorum sancım da yok nişan da gelmedi. Şuan ahududu çayı içiyorum kızımla gel artık diye konuşuyorum:)
Belinay_AliEge Aysshenur kuzum ilk doğumumu da suni ile yaptım 40+3 4 cm açıklık vardı ne kanamam oldu ne sancım ne suyum hiç birşeyim olmadı buda aynı yok yani olmuyor her yolu denedim niye böyle oluyor bilmiyorum cokda hareketli bir hamilelik geçirdim suan 3 cm açıklık ile geziyorum 10 gün oldu yüreğim psikolojim kalmadı artık 😞😞
Anneadayi23 Aysshenur ben onu doktora sordum. Kendi açılmamızla suni sancının açılması farklı mı diye değil dedi. İnş öyledir
minnakannesi08 BeatifulAngel Nisan bebeleri gelmek bilmiyor yerleri rahat heralde 39+1 olduk ama gelen giden yok
Asli2509 BeatifulAngel 39+6 olacak yarın hala gelen yok arada bı karın agrusi bel ağrısı oluyor 3 gündür inanılmaz bı akıntı var başka bişey yok ne gelen varrrr ne giden 😂
BeatifulAngel Kızlar bir hafta önce nişan gelfi parça halinde, en son 2 gün önce geldi yine. Ama kan yok, ama doğum sancım yok, sadece bebek hareket ettiğinde sancım oluyor ve kanalda değilmiş bebek. Sizce doğum olurmu nişan geldiyse?
Mtoksz 40ı doldurcaz beyimiz keyiflerde ben artık ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum ne nefes alabiliyorum sabrım gücüm kalmadı ama bekliyorum işte hayırlısı olsun suni sancıyı duydukça da endişe ediyorum yine kendi sancımız olsun inşallah 🙏 ama şimdiye kadar ne büyük bi sancı ne nişan ne su gelmesi hiçbiri olmadı
imos4343 BeatifulAngel 39+6 olduk bizde salı günü suni sancı verilecek gelmiyor inşallah gelir saliya kadar kendisi 🤦
kardelen321 BeatifulAngel benim nişan geldi arada sancılarda oluyor 2 gündür ama henüz hastaneye gitmedim 39+3
Tubazeynepalin 38+1 gelesi yok kızımın doğru düzgün yüzünü bile göstermiyor zaten herkes merakla bekliyor 😀 2 cm açıklık var bel ağrım kasık ağrım var ama gelesi yok demek ki nişan falan gelmedi tabi 😅Bakalım bugün kontrol var hayırlısı artık ne olacak bende bilmiyorum