BeatifulAngel Arkadaşlar 39 haftam tamamlandı , yarın 39+1 oluyorum. Bebek hareketlendiğindr sancım oluyor o kadar. Sizde nasıl ? Nişan geldimi?
Aysshenur BeatifulAngel doğuramayanlat diyince heyecan yaptım. Benim o ben . Doğuramadım !!!!! 40+2 olduk. Tık yokk
Aysshenur Aaaysee vala en son cuma gittim. Suni istedim. Salı gününe kadar bekle dedi. Salı günü artık ağlar yalvarırım 😀😀😀😀
Aaaysee Aysshenur ay benim doktor da tam tersi geçen hafta 39 da zorla alcaktı bn istemedim haftam dolsun dedim,salı günü bizim günümüz olur insaAllah hadi bakalım 😻
Belinay_AliEge Aaaysee salı benimde kontrolüm.var 39+3 suni isteyeceğim çünkü dayanamıyorum artık ellerim ayaklarım balon oldu kalbimin nabzı falan değişmeye başladı ne olacaksa olsun diyeceğim kaldıramıyorum 🥺🥺
Burcuuu12A BeatifulAngel Benimki de dalga geçiyor bu sıra 😅 tüm gün bel ağrısı kasık ağrısı yaşadım karnım çok sertti doğum başlayacak heralde dedim şimdi geçti tüm gün hareket etmeyen kızım şimdide dans ediyor içeride nasıl kandırdım der gibi 😅
Gulnar_95 @“BeatifulAngel” Of simdi cok haraketli asagiyda cok baski oluyor ne zamana gelir diye bekliyorumum iste🥴
Belinay_AliEge Aysshenur kuzum ilk doğumumu da suni ile yaptım 40+3 4 cm açıklık vardı ne kanamam oldu ne sancım ne suyum hiç birşeyim olmadı buda aynı yok yani olmuyor her yolu denedim niye böyle oluyor bilmiyorum cokda hareketli bir hamilelik geçirdim suan 3 cm açıklık ile geziyorum 10 gün oldu yüreğim psikolojim kalmadı artık 😞😞
Anneadayi23 Aysshenur ben onu doktora sordum. Kendi açılmamızla suni sancının açılması farklı mı diye değil dedi. İnş öyledir