Ybusra Bizde 38 haftalık olduk 14 gün kaldı uygulamaya göre bakalım ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor benimde bakalım.ne mzn gelecek Balkız 🕊️
Eylb_ Derryadeniiz 39 olduk 00.00 itibariyle, yarın kontrolümüz var ama sancı falan yok🤷🏻♀️ bazen doğmayacak gibi geliyor gerçekten son günler geçmiyor galiba 😁
Simayin_annesi33 Eylb_ o kadar haklisin ki 9 ay geçti de cok sukur şu son günler geçmiyor sanki bekliyoruz bugun mu yarin mi derken…😆
Derryadeniiz hzllllll normal mi sezeryan mı olucak bu arada sizin doktorunuz herhangi bir şey dedi mi ? Bebiş kaç kilo bu arada 🙈☺️
hzllllll Derryadeniiz benimde en son 3200 gr idi aynı sizinle 🙈 normal olucak gibi görünüyor ama sancı bişi yok bakalım 🫣
21MELOSSS21 Derryadeniiz ayy aynı gün bitiyor günümüz inşallah zamanında gelirler ya durmaya durdular bir hafta daha dursalarda bayramı rahat geçirsek şuan onun için dua ediyorum bizde hafif kasılmalar ve sancılar gelip gidiyor 2 gundurde vajinada çok baskı hissediyorum yürümeyecek kadar ağrıyo insallh sağlıkla kucağımıza alırız 🥰😍😍
Derryadeniiz 21MELOSSS21 bu bende sabah oluyor kalkınca büyük bir baskı ama hareket ettikçe insan daha çok rahatlıyor gibi sizede öneririm mutlaka yürüyüş falan yapın
Eylb_ Derryadeniiz ben de ama çok da düşünmemeye çalışıyorum😊 bir de şöyle bakalım öyle ya da böyle doğuracağız illa ki zor olacak ama hepsi geçecek içinizi ferah tutun 🧚♀️
21MELOSSS21 Derryadeniiz köy yerinde yaşadığım için pek yapamıyorum canım birde agirlastigim için uzun mesafe yürüyemiyirum evin içinde bile yoruluyorum 😅😅
neriman1524 Benim de uygulamaya göre son 2 gün. Haftaiçi 40 haftalık olacak. Ne sancı ne nişan ne de su gelmesi vs. Hiçbir şey olmadı. Sezaryen olacak bu gidişle. Salı günü randevum. Bakalım.
Beyaz06 Derryadeniiz uygulamaya göre 7 gün tam 🫢 ama ne bir nişan ne bir su gelmesi hiçbir belirti yok 😊 bugün sadece kasıklarımda aşırı bi batma hissi var doğum yaklaştğı içinmi öyle bilemedim