Maras46konya-00 Kızlar az önce teyzemden duydum kola içme dedi doğuma kadar dedi çok mu zararlı acaba benim de tatlının yanında canım istedi içen var mu
RuyaKuzey2534 Maras46konya-00 Ben içtim ama çok içen biri değilim zaten öyle canım istediğinde nefis öldürmek için yani o kadardan birşey olmaz
[silindi] Maras46konya-00 1 seferden ya da hafta da 2 3 sefer içmeden bişey olmazki yengemin hamileliği yaza geldi oturup şişe şişe kola içerdi bebeği gayette sağlıklı doğdu 😁
hasretlik Maras46konya-00 kola hamilelikte değil genel olarak asitli olduğu için zararlı fazla şekerli falan. Ama ben ićtim özellikle ilk 6 ay falan üniversitede her öğlen arasında içtim . Bı sıkıntı yaşamadım
Maras46konya-00 RuyaKuzey2534 üç aylık hamileyim hiç içmiyordum içesim gelmiyordu son zamanlar birkaç kez içtim sürekli içmiyorum zaten teyzem doğuma kadar içme deyince
Maras46konya-00 RuyaKuzey2534 bende öyle çok içen değilim üç aylık hamileyim sadece bir kaç kere içtim başka içmedim önce tiksiniyordum 🥲
Maras46konya-00 hasretlik bende üç aylık hamileyim tiksiniyordum ama son zamanlar içesim geliyor suya tiksindiğim için o farklı geliyor şimdi de herkes içince buz gibi cnm istedi vala hiç içmedim daha
Aslibali Kağan Kocatepe izle gebelikte kola ile ilgili videosu var. Midenizde de asit var 1 bardaktan hicbisey olmaz. Annem kardeşime hamileyken her gün mandalinalı gazoz içermiş bu arada.
Maras46konya-00 Aslibali hımm anladım gebeden önce çok içerdimde gebelikte içesim gelmiyordu zaten son zamanlar cnm istedi teyzem öyle deyince doğuma kadar içme dedi herkes içiyor buz gibi içtim vala bir bardak 😒
1prensesimm Maras46konya-00 ben içiyorum canım sadece şekeri çok olduğu için bide asitli olduğu için çok içmemelisin haftada 1-2 kere doktorum öyle demişti alışkanlık haline gelmesin canın çekerse yarım bardak iç demisti🙂
Maras46konya-00 1prensesimm zaten üç aylık hamileyim içmedim üç ayın içinde sadece üç ya da dört bardak içtim inan o kadar bugün de cnm istedi herkes buz gibi içiyor 😒 içmesem olmazdı
1prensesimm Maras46konya-00 canın çekerse iç canım kendi gunahini boynuna alma can tasiyorsun sonuçta 🥰
Maras46konya-00 Araseymen09 vala buz gibi herkes içecekti ben de bakacaktım içtim vala dayanamadım 😒😒