adennlilith1 Esoo06 doktora normal muayenesi için gittiğimizde sorduk normal dedi sağlık ocağı da reflü olabilir dedi ekstra bir şey söylemediler
Esoo06 adennlilith1 röntgen çekti mi karnından. Reflude olabilir geri kaçıyor yedikleri ağzından burnundan gelir gaviscon bebek için uygun olanı var onu veriyorlar aslında Bi zararı yok yenidogan da bu durumda sık kullanılıyor
adennlilith1 Esoo06 ben 2. Ayda kalça muayenesine götürdüğümde doktora söyledim kusuyor felan diye normal dedi onun dışında bir şey söylemedi de yapmadı da aşı için sağlık ocağına gittiğimde de reflüsü vardır denildi
Esoo06 adennlilith1 sen bence bidaha götür Bi detaylı baksınlar reflu varsa ona göre yatağını tedavisini olur yazık çocuk. Sende sürekli korkmazsın insan tedirgin oluyor tikanacak diye
adennlilith1 Esoo06 evet çok korkuyorum yaşayan var mı nasıl önlem aldı onu öğrenmek için post açtım aslında
Esoo06 adennlilith1 biz bebeklerde bu tarz durumlarda reflu yatağı oneriyorduk. Gazi iyi çıkarmayı. Bide gaviscon toz şeklinde oluyor anne sütüne katılıyor baya rahatlatıyor bebekleri Dr a gidince muhtemelen oda yazar . Söylediğim gibi geçmiş olsun
turkuaz_ adennlilith1 canım tabi doktor daha iyisini bilir ama sütü veya mamayı fazlamı verıyosunuz acaba . Doyduğu halde veriyosanız kusuyodur
Derininannesiii adennlilith1 büyük ihtimalle reflüsü var kafanız rahat olması için reflü yatağı kullanabilirsiniz ve uyurken de mutlaka yan yatırın