Tbsra95 Beggg bende ailem den uzaktayım niğdeye taşıdılar ben evlendikten sonra İstanbul da kalabalıktan sıkılıp anlıyorum seni
Mihrimahvuslat MadameHappy34 çok güzelmiş valla 3 gün mü 250€ yoksa günlük mü 🫣 Allah kabul etsin ibadetinizi de🤲🏻
Mihrimahvuslat Deletedmom_106 olay burda oldu mesaj atın eşiniz ne tepki verecek diye kadının kocası da 3 tane patlıcan resmi atmıştı çok utandı sildirdi sonra mesajı armese falan sor çok komikti🤣🤣
Deletedmom_106 _brcu88_ çok çok az nadiren için . Nefsiniz körelsin . Benim içim yanardı kola içmeden geçmezdi sanki 🥹
_brcu88_ Deletedmom_106 bende öyleyim işte heleki bazı yemeklerin yanında kola içmeden zor oluyor mesela dürümün yanında ben kola içerim kola severim ama hamile olalı eşim hep ayran icirtiyor bende yemeyiverdim evde kendim pisiriyom😂
arelbaby _brcu88_ kaynanamdayım akşama çok şükür yemek derdim yok bugün yarın kıymalı karnabahar yapacağım😂
_brcu88_ arelbaby gitsem bende aynı mahalledeyiz de sevmiyorum yaaa bikere gittimiydi hergun gitmemi bekliyor bu kez her gitmedigimde bana küsüyor bende evde yiyip içip yatiyom 😂
_brcu88_ Deletedmom_106 şuanda uygulamaya göre 8 Ekim gosteriyor canım ama sezeryan düşünüyorum daha erken olursa onu bilmem