_brcu88_ Cansunuz0 benim eşim kaba kaşığa hiç önem vermez 😂🤣ama yemek konusunda ne istesem alır ve ben söylemeden kendi ne yemek isterse marketten kasaptan getirir yarın bunu pişir der bazende yarına ne yapayım desem sen ne yaparsan ben yerim aşkım der yarında sen yap derim mesela 🤣😂ben senin elinden yemeyi seviyom der konuyu kapatır 🤣
kadertugrul7 Araseymen09 tavuklu buğu kebabi yada tavuklu sultan kebabi tavuk şiş tavuk sote felan yapabilirsiniz güzel olur
Kelle0129oekd _brcu88_ bende öyle yaa 🙈😂😂😂bir ara şey dedi annem çok güzel tavuk yapıyor du bir aralar bana bunun da tarifini vermiş ama yapmamıştım neyse işte dedi ki annem güzel yapıyor filan tamam işte dedim anne bir alt katta oturuyor bir ara söyle sana yapsın hem bende görmüş ögrenmiş olurum dedim sustu 🤷♀️ bir ara kaynanam dan rica dicem merak ettim bu sürekli anlattığı yemek nasıl bişey 😁😁🙈🤷♀️😂😂
_brcu88_ Kelle0129oekd ay benimkide aynı model yaaaaa belki biz yesek begenmeyiz bize göre de kendi anneminizin yaptığı yemekler daha güzel işte erkekler 🤣😂
_brcu88_ Beggg evet aşko az yapıyorum zaten günlük yapıyorum çünkü eşim bugün yediğini ikinci 3 üncü gün pek yemiyor annesi gilde bir hafta aynı yemeği yerdi🤣😂beni görünce yemeyecegi tutuyor
Tbsra95 Beggg bende ailem den uzaktayım niğdeye taşıdılar ben evlendikten sonra İstanbul da kalabalıktan sıkılıp anlıyorum seni
Beggg _brcu88_ haahah benimki de aynı sadece pilavı fazla yapıyorum😅 annesinde de aynıydı sadece istediklerini yaptırırdı ama artık o devir kapandı ne yaparsam o yeniyor😅
MadameHappy34 Mihrimahvuslat Canım normal menü,pilav,salata ve ya karpuz,çorba,ana yemek,tatlı,içecek içinde herşey oluyor. Her hafta değişiyor menü. Evet gerçekten güzel oluyor. _brcu88_ Fransa da yaşıyorum..
Mihrimahvuslat MadameHappy34 çok güzelmiş valla 3 gün mü 250€ yoksa günlük mü 🫣 Allah kabul etsin ibadetinizi de🤲🏻