irem_19 Elifkybs12 Kapadokya Hastanesi. Yeliz hanım a gidiyorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz kaç haftalıksınız?
2_evlatyolda Akininannesi68 kaç haftalık hamişsiniz Hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz biz 23+5iz Nilüfer yüksele gidiyoruz
2_evlatyolda Ozoooo 23+5 kızçem olucak 🤰🏼💫Nilüfer yüksel benimki de inova da galiba senin doktorunda ismi Bi duydum sanki belki denk geliriz görüş günlerinde görüşürüz
Mucizem4242 64Demet64 ben merkezdeyim canımm , kendi tarafım uşak sarayaltı taraflarında duruyor , eşimin tarafı Esentepe taraflarında duruyor bende ortalıkta kaynayanlardan oluyorum🤣 ama komple taşınırsam sanırım uşak Esentepe diye geçen semtlerde dururum 😄
Mucizem4242 64Demet64 ama eğer komple yerleşir isem geldiğin de ağırlamak isterim seve seve kapım açık olur sana 🥰
64Demet64 Mucizem4242 cok tesekkur ederim bende kaynanamlarda oluyorum sen gibi gidince ortalarda haha🤣🤣 hayirlisi belkide usak sokaklarinda yururken denk gelmisizdir ama tanismadigimiza bilmiyoruzdur tabi 🤣
Earth3342 Meervee24 38 hafta benimde meram akademi nihan tufana gidiyorum sona yaklastik sayılır artık:)
Mucizem4242 64Demet64 valla olmuş olabilir kuzum tanımadığımız için belki kaç kere yan yana geçtiğimiz anlar oldu da işte bilmeden burda tanışmak varmış kader de 🫶🏻🤣