Earth3342 Meervee24 yakınız sanırım:) kaç haftalık hamilesiniz hangi hastaneye ve doktora gidiyosunuz
Meervee24 Galiba :) 25 haftalık olduk 15 temmuzda Mustafa beye gidiyorum siz hangi hastane ye gidiyorsunuz
Earth3342 Meervee24 38 hafta benimde meram akademi nihan tufana gidiyorum sona yaklastik sayılır artık:)
2_evlatyolda Akininannesi68 kaç haftalık hamişsiniz Hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz biz 23+5iz Nilüfer yüksele gidiyoruz
Akininannesi68 Aksaray 68 🫶🏻 kızlar sizlerden bir ricam var günlük vlg çekiyorum hollandanın gülü hesabım ❤️ 1 prens annesiyim polis eşiyim aksaraylıyım antalyada yaşıyoruz destek olursanız sevinirim 🫶🏻 insgrm hesabım akininannesi68 takipleşebiliriz ❤️ şimdiden teşekkür ederim.
Cicegim38 Elif_3838 bende izmirde yasiyordum ama hamile olunca annemlerin yanina kayseriye geldim neresinden kayserininnnn
64Demet64 Mucizem4242 doğma büyüme almanyadayım yılda bir izine gelirsek o zaman geliyorum. En son eylülde ordaydık bu sene malum izin yok kismetse bebişimizle seneye :)
Mucizem4242 64Demet64 bende 8 senedir ülkemden ayrıyım bu sene doğumdan sonra komple yerleşmeyi düşünüyorum doğma büyüme uşaklıyım , geldiğin de ne tarafa geliyorsun canım hangi semtte duruyorsun 🙂
Mucizem4242 64Demet64 ben merkezdeyim canımm , kendi tarafım uşak sarayaltı taraflarında duruyor , eşimin tarafı Esentepe taraflarında duruyor bende ortalıkta kaynayanlardan oluyorum🤣 ama komple taşınırsam sanırım uşak Esentepe diye geçen semtlerde dururum 😄
Mucizem4242 64Demet64 ama eğer komple yerleşir isem geldiğin de ağırlamak isterim seve seve kapım açık olur sana 🥰