_brcu88_ Kubracigimm aynen canım varmış bende araştırınca görmüştüm 😂eşime bak sana çeşit yoğurt yaptmmi desem🤣
Ozoooo _brcu88_ _brcu88_ ben o işlerden pek anlamam canım ama yanık kokusu sütü de yoğurdu da severim yani güzel oluyor tadı aksaraydayım Bu arada yakın olduğumuzu düşünmüyorum teşekkür ediyorum 😂🥰
selinsmother Melekler12 hataylıların herşeyi benimsemesi de yani varya 😂 Hataylıyla evliyim sanki bitek herşeyi onlar yapıyor
Melekler12 selinsmother hatayli olmak ayrıcalıktır ondandır herşeyi bilmemiz 😅 kız hataliyla evlisin daha ne istiyosun yemeklerimiz yeter 😅😅😅
selinsmother Melekler12 inanırmısın yemeklerinizi yiyemiyorum aşırı salçalı nar ekşili baharatlı hiç sevmiyorum. Küçüklükten alışmak lazım o yemek çeşitlerine. İstanbulda doğup büyüyüp ayak uydurmak çok zor
_brcu88_ Melekler12 ben yaprak sarmalariniza ve kuru dolmalariniza bayılıyorum 😍😂bana tarif atabilirsin
Melekler12 selinsmother siz çok salça koyuyorsaniz bilemiyorum biz çok salçalı felan koymuyoruz sende kendi yemeklerini yap canm şuna katiliyorum Hatay erkekleri hep ben bilirim ayağına gidiyorlar 😅
Melekler12 _brcu88_ iç malzemesi Nane karabiber maydanoz salça sarımsak nar eksisi soğan pirinç toz biber isteğe bağlı kıyma oda isteğe bağlı yağ bu kadar canm ❤️❤️