Merveoz GamzeCan 48 kiloyla hamile kaldım cok bulantıdan 46 ya indim suan 51 kiloyum cok iyiyiz maşallah 🤗
kayaeda GamzeCan 62 ile hamile kaldim su anda 65 oldum detayli ultrason bugundu bobreklerde genişleme görüldü moralim bozuldu
GamzeCan Merveoz cok zayıflar daha cok alıyomus ama yakısıyo kilo zayıflaraa😍 sağ salim kucağına alırsın insallahh🤗
Mvisss9 Haftaya salı detaylı ultrasonum var 19+2 yim şimdiden 5 buçuk kilo aldım 45 kiloyla hamile kalmıştım😂
GamzeCan kayaeda doktor ne dedi? Moralini hiç bozma genelde o çıkıyor erkekse sünnet olduktan sonra geçiyormuş, kızsa da kendi kendine. Ben detaylıya girerken o çıksa bile üzülmicem dedim cnkü cidden önemli bisey değil geçiyor çevremdekilerden biliyorumm
Mrvnrtprak GamzeCan 23+1 iz detaylı ultrasonumuz yapıldı çok şükür her şey çok iyi. ☺️ 52 ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum
burcuozturk 23+6 yız detaylı yapıldı çok şükür temiz çıktı valla 22 den beri içimdeki kıpırdanmayı hissetmenin mutluluğunu yaşıyorum daha demin de bi oynadı sonra durdu bi video çekemedim çok kısa sürüyo ama olsun haftalar geçtikçe daha da oynar inşallah☺️☺️
GamzeCan burcuozturk ben 22+2 deyimm hareketlerini hissediyorumm ama dışardan belli olmuyo henüz seninki oluyo sanırım cok güzel bi duygu rabbim herkese yaşatsınn🤗🙏🏻
Cansu353535 burcuozturk ilk defa 22.ci haftada mı hissettin canım hareketlerini ben 19dayım daha hissetmiyorum
gnccnszmhappy GamzeCan selamm 21+1 im 5 kh aldım 🙈 detaylı haftasonu yaptırdım sorun yok çok şükür kızımız geliyor 😍 ama bgn bir kasık ağrısı çok fena 😭
GamzeCan gnccnszmhappy hadi yaa o genişlemelerden dolayı oluyomuş sanırım dimii 🤷🏻♀️ Geçer insallah, sağ salim kucağına alırsın minnoşu🤗
kayaeda GamzeCan ins dedigin gibi olur canim bebegim erkek hafif bi buyume zaten takip edilcekmis su an riskli bisey yok ama insan kafayo takıyor
gnccnszmhappy GamzeCan sanırım genişlemeden çok şükür kanama falan olmadığı için dinlenmeye çalışıyorum 🙏🏻 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım canım inşallah 🙏🏻🙏🏻
GamzeCan Nursen21 oluyo bazılarında öyle canım ya ama herkes verirsin diyo doğumda kafana takma bebis sağlıklı olsunda🙏🏻
Nursen21 GamzeCan inşallah ta çatlamalar olmasın istemiyorum ondan biraz çekiniyorum Ama sağlık olsun yapacak birşey yok