mrvsrcn _brcu88_ bizim doktorda kimseye söyleme değişebilir demi ultrason resminden herkes kız diyor 😊
_brcu88_ mrvsrcn aynen canım doğrudur bende çikolata yiyip girmistim🤣😂şimdi 3 Mayıs’ta randevumuz yine yiyip gircem Allah’ım 🧿😘bitiyorum onun minnak hareketlerine
mrvsrcn _brcu88_ bizimki hep yüzü bize dönük duruyor 😂😂 birde çikolata yiyip giriyorum zıplıyor hep 😂
Aleynacamoglu esmerella37 Ya cok kafam karışıyor gercekden bizim burda doktorlar kolay kolay söylemiyor cok gıcıklar 🙄 Haftaya salı günü öğrenirsem paylaşırım 🙈
cevriye35_ _brcu88_ Bizimde yarın görüş günümüz 11+5de kiz demisti bakalim ne olucak cok heycanliyim🫶 simdi 14+6 yiz
BuseVeMinikleri _brcu88_ zooorrr ☹️ oğlumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Plasenta previa tanısı aldım, elim ayağım şişiyor,kahverengi kanamam oluyor 😔 yarın görüş günü bakalım inşallah cinsiyeti öğrenebiliriz 🥹
_brcu88_ BuseVeMinikleri yaaaaa o nasıl bişey çok geçmiş olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ❣️
Freefam Mk1350 11. Haftadan beri kiza benziyor diyorlardi 15+1 de bak dudaklari dediler 😬😬 kizim olacak insallah
Mk1350 Freefam bana burda herkes erkek dedi ya 1 kisi kız dedi ondan cok merak ediyorum cinsiyeti 😄doktor söylemedi henuz cok erken 12. Haftada goremiyorum dedi devlete gitmistim .
Freefam Mk1350 bana da burda herkes erkek dedi bir kisi bile kiz demedi burda soylenenlere aldiris etme bebegin cinsel organini gormeden cinsiyet tahmini falan yapilamaz
Kubra0123 BuseVeMinikleri kaçıncı haftadasniz ilk haftalarsa korkmayin bol bol di lenin 20 haftadan sonra yavaş yavaş çıkıyormuş yukarı benimde öyle durumum şuan 16 dayım