mrvsrcn _brcu88_ bizde 14+2 yiz galiba 14 bitmiş 15 olmuş oluyoruz :) cumartesi doktor cinsiyeti tahmin etti kız gibi dedi tekrar 8 mayısta gideceğiz çok heyecanlıyım 🤩
_brcu88_ mrvsrcn yaaa hadi inşallah Rabbim gönlünüze göre versin canım ❣️bizimki de 3 Mayıs’ta hemencik gelse Mayıs 😂
Aleynacamoglu _brcu88_ Bi ben öğrenemedim galiba cok ğzülüyorum şu düştüğüm hallere 😂❣️ tahminde iyiseniz bi resim atsam bakarmısınız 🙈
_brcu88_ Aleynacamoglu ben kız gibi hissettim ama bilmiyorum pek te iyi sayılmam dediğim gibi @esmerella37 bakar mısın
ilknurakdogan1 15+4 üz bizde çarşamba günü kontrolümüz var Damar atması gibi bazen benim de oluyor karnımda 🥰 Cinsiyeti 11. Hafta da sanki ufak bi çıkıntı var diyerek belli belirsiz hava bırakmıştı hayırlısıyla çarşamba günü öğreneceğiz 🤲🏻
_brcu88_ mrvsrcn canım benimkinde tahmin yapmadı 😂13+5 günlüktü zaten baktığında ikili tarama yapmıştı hemde o gün de …direk kizmiz olacağını söylemişti ,,😂
mrvsrcn _brcu88_ bize söylediği de o tarihti tarama yaptırmadım normal baktı ultrasonda ama bizimki de doğrudur demi yine de büyük yani cinsiyet için ideal mi haftası
_brcu88_ mrvsrcn evet canım bazi doktorların yanılma payı olabiliyor o yüzden ben alışveriş falan yapmadım öyle bi emzirme önlüğü ağız mendili falan aldım bidahaki randevuya netleştirsin diye
mrvsrcn _brcu88_ bizim doktorda kimseye söyleme değişebilir demi ultrason resminden herkes kız diyor 😊
mrvsrcn _brcu88_ bizimki hep yüzü bize dönük duruyor 😂😂 birde çikolata yiyip giriyorum zıplıyor hep 😂