Gzemguness canım sana nasıl bunu yapar vay anam git şikayet et demem yaşadığın şeyi geri almaz... sen o an kendini kötü hissetmişsin ve bitmiş bunu geri çevirmenin bir yolu yok... ancak sana şunu söyleyebilirim..
Doktorların birçoğu böyle...malum insanla uğraşılan bir meslek...herkes sizin gibi naif değil... afedersiniz ne hayvanlarla uğrşıyorlar... para verdim eşşşek gibi bana şunu yapacak bunu diyecek diyenler var... daha geçenlerde acilde yatıyorum bir adam geldi karısı kürtaj olmuş doktoru bekliyor görecek... adam hemşirelere diyorki... uzmanmı ne b.ksa o gelip görecekmiş hangi cehennemde bu herif!!!!!!! Şok oldum oysa ben hemşireye bişey soracaksam çekine çekine özür dileye dileye sorarım çoğunlukla kırk defa teşekkür ederim... doktorlar aynı şekilde... aile dostumuz bir doktor ablamı ziyarete gidiyordum öyle candan sakin sinir nedir bilmeyen bir abla 20 yıldır tanıyorum kız kardeşiminde doktoru... kapıda gördüm bir kadına bağırıyordu şok oldum bu benim tanıdığım doktormu!?!?!?!? Yok olamaz... kadını bırak bağırmayı yüksek sesle konuşurken dahi görmemişim...dedim abla hayırmı? Bana dediki canım inan sabrımı taşırdılar bende insanım hadi buna saygın yok doktorluğuma saygı göstersin adam bana geliyor ama benim mesleğimi bana öğretmeye kalkıyor sırf para verdi diye o zaman neden geldi evde kendi kendini tedavi etseydi diye dert yandı bana... inan bana onlarında işi çok zor... seni çok iyi anlıyorum ve asla haksızsın demiyorum bende 35 haftalık hamileyim ve sağlık ocağındaki kadınlar ilk hamile olduğum zaman moralimi bozdular diye birdaha sağlık ocağına uğramadım bile !!! Bizde hassasız... bunuda kabul etmek lazım biraz daha özen istiyoruz... umarım beni yanlış anlamamışsındır..