Esra_nur2301 Kizlar merhabalar bugünle beraber 5 gündür gevikmem var ve sadece kasıklarım ve goguslerimde hafif ağrı var diş ağrım ve çok aşırı uyku hali yorgunluk sizce test yapmalimiyim yada nzmn yapmaliyim
anayimbenanaaa Esra_nur2301 ay benim şüphem vardı 2 gün geciktim zor dayandım hemen test yaptım valla
Bernakrc1 Esra_nur2301 belirtilerin hepsi varsa hamilesin benimde öğrenmeden iki gün önce aşırı halsiz ve uyku halim vardı
Dolphin16 Esra_nur2301 benimde gecikmem var test yaptım negatif bi kaç gün önce kasık ağrım falan vardı şu an hiç bi belirtim yok bu günde kaset test yaptım yine negatif 🤦♀️
Ece56 Esra_nur2301 gecikmenin 3 günü evde test yaptım 4. Günü kan verdim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼🙏🏼
BurcuArya35 Esra_nur2301 test yapabilirsin canm bende 5 gün gecikmede idrar testi 6. Günde kan testi yaptırmıştım 🥰
262223-- Esra_nur2301 benim 4 günüm gecikiyordu test yaptım çok net çıktı kan verdim sabahına 860 beta hcg sonucum
lovecanim Esra_nur2301 allah tan ümidi kesme geciktiriyorsa güzelleştiriyor. İstersen bekle 1 2 gün ama ben bekleyemezdim😌
GulKeskin Esra_nur2301 ben bekleyemezdim bence yapmalısın eninde sonunda var veya yok öğreneceksin bekleme derim 😊 Rabbim verdiyse hayırlısını versin vermediyse daha güzelini vereceği icin bekliyordur ☺️
adatuna Esra_nur2301 yani başlık açmışsınız hamile miyim diye ama yest yapmuyorsunuz :) ne cevap bekliyorsunuz burada anlayamadım pek.