arelbaby
arelbaby Sana şöyle izah edeyim güzel kardeşim Bitkisel olan boya ile saçını boyarsa zarar görme ihtimali çok çok düşük bitkisel olmayan boya ile de boyayabilir bebeğe zarar verir mi evet verme ihtimali yüksek birsey olmama ihtimali de evet var ama yüksek ihtimali göz önünde bulundurduğumuz için önermiyoruz.Zararlı şeylerin bebeğe gitmesi kolay olmuyor ama yinede dikkt ediyoruz yediğimiz içtiğimiz şeyler hamileyken dikkt ediyoruz sigara olayına da girince hamileyken sigara içmeyi hangi doktor kim önerir zararlı içersin içmezsin kendini zehirlersin bebeğini zehirlersin şifa olsun hamile olup içenede ne diyim😂Yiyecek içeceğe de gelirsek ben dikkt ediyorum etmeyende canı bilir doktor değilim ama doktor kardeşi olarak güzel bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum Sana boya içeriğini bile açıkladım araştır da sende öğren şekerim bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp😅(Birde bitkisel boyanın çok bitkisel olmadığını söylüyorsun 2 boya arasında insan en az zarar göreceğini düşündüğü boyayı kullanır kendini savunmak için ay birsey olmaz hallerine girme bari girmissin insanları yanlış yönlendirme ) Kendimizi geliştirelim arkadaşlar lütfen 🤣