iremturan ordaki en kotu kadin dogum doktoru diye bilirm her hiden cok sikayeyciydi soyluyolardi inanmiyodum basima gelince anladim gorduk de yani kadin para icin yalan yanlis seyler soyluyo. Gecen sag kasigimda agri vardi sabhdan beri kaldi gecti aksam cok sik olunca gittik acilden sansa o kadin vardi nobetci olarakdan.bide gaz sancisi olabilirdi biraz kabizlgim vardi soyledim bi baklim dedi ultrasyona koydu sen dogruyosun dogmun baslamis dedi daha 34 haftalgim buarda acil dogum durmasi icin igne yapicam begeindede ciger gelistirci igne yapicam jemn yatisni yapiyorum 24 saat icnde dogmun durmazsa seryanla begni alicaz 2 ay kuvezde kalicak dedi bide soyluyorum boyle bi gaz sikismasi durmu olabilirmi diye bende bilmiyorumki diuo.dogum agrisi gibi degil sdce sag kasgimda sanci var dogum sanci olsa boyle olmaz diyorum herseyin bi ilki vardir guzel dedi resmen benimde dalga gecti o gece.zorla yatis yaptriyodu istmedik kabul etmedim daha sonraki gun agrim sizim sancim yoktu orda cihdem hanim var kendi doktorum hemn ona gitik tahlilerimi yapti ntsye bagladi ulttsuna kydu hic bi sorun olmadgni doguma dha zaman oldgnu soyle.suanda allaha sukur hic bi sikntim yok agrim kasilmam felan olmuyo sadece hafize hanim bizi korkutu yalanlariyla megersem o kadin hep oyleymis.