Elif28 Giden var mı acaba muayeneye memnun musunuz ? Bilgi verir misiniz acaba? Hali tavrı yaklaşımı ve muayneye testlere ne kadar oduyorsunuz acaba ?
yesillimonn Elif28 Ben daha yeni gitmeye basladim canım iyi bi doktor baya ilgili 85 tl vermistim en son sanirim suan 95 olmus ücreti gecen burada bi arkadas demisti..
mehtap28 Elif28 merhaba canim ben Konaktan gectim Seher hanima cok ama cok memnunum cok ilgili , alakali, cok güler yüzlü her gittigimde önce oturup konusuyoruz daha sonra muayene ediyo ben cok memnunum gözün kapali gidebilirsin arkadasim
oznur29 Elif28 bende yüzyıl hastanesinde çigdem hanima gidiyorum.ama seher hanimi cok iyi getriyolar ona gidenler cok memnun benim doktorum da gidicekmis eger dogmumdan once giderse tercihim kensinlikle seher hanim.ama baska bi kadin var hafize diye sakin gitmeyin
oznur29 Elif28 bide tahilleriniz bende devlete yaptirin dahliye veya genel cerahide.zaten soyledgnizde ben devlete yaptircam diye kabul ediyolar tahiller cok pahlli oluyo.
mehtap28 yesillimonn esimin calistigi kurumla oranin anlasmasi varmis canim indirim oluyomus ilk gittigimiz ay yapmislar daha sonra o indirimi hesaba katmamislar bile
mehtap28 Elif28 esimin calistigi kurumun anlasmasi varmis bu hastaneyle ben gittigimde söyledim ve miktar olarak asagi indi fiyatlar sonra testler sunlar bunlar sürekli para veriyoruz ve inanin verdigimiz paralar 50 100 lira degil 500 600 lira (gebelik kolestazindan süphelenmislerdi) bir hafta arayla gittim 80 küsürden 95 liraya cikmis muayene ücreti tabii itiraz ettim yil sonunun yaklasmasini falan bahane ettiler tabi yine kabul etmedim bu bahaneyi saglik bakanligini arayacagimi söyledim sonra bi ögrendim kii megerse aylardir gittigim halde esimin indiriminden yararlandirmamislar beni ben normal bi hasta gibi para vermisim herseye 😡 dogum ücreti ayni sekilde söylenmisti
oznur29 mehtap28 oraya ber gitnizde bildirmeniz gerkiyo ama anlasmamiz var indirm olucak diye yoksa yapmiyolar cunku sistemlerinde gorunmuyo.ablam orda sekreterlik yapiyo ordan biliyorum biz bile gitmizde soyluyoruz oyle yapiyolar indirmi.
Elif28 yesillimonn benim daha 6 haftalik:)))) çok yeniyim. Yarın kese için gidicem ınsallah bir aksilik olmaz.rabbim yardım eder ins :)
mehtap28 yesillimonn her gittigimizde söylememiz cok sacma degil mi sonucta özel bu ve bizim dosyalarimiz var, para iadesini istedim kabul etmediler yönetimle konusucam olmazsa kesinlikle saglik bakanligina sikayet edicem su devirde herkes 3 5 kurusun hesabini yapiyo neden param onlarda kalsin kii
mehtap28 oznur29 evet söylüyosunuz bütün bilglerinizi ve onlarda kayit yapiyolar her gittigimde yeni bi kayit actiracaksam ne anlami kaldi ki özelin ayrica daha önceden Konaga gidiyodum bi kere bilgilerimi verdim ve o indirim üzerinden devam ettim direkt benim kaydimi aciyolardi ayrica orada calisan bile bi yanlislik oldugunu kabul etti
oznur29 iremturan ordaki en kotu kadin dogum doktoru diye bilirm her hiden cok sikayeyciydi soyluyolardi inanmiyodum basima gelince anladim gorduk de yani kadin para icin yalan yanlis seyler soyluyo. Gecen sag kasigimda agri vardi sabhdan beri kaldi gecti aksam cok sik olunca gittik acilden sansa o kadin vardi nobetci olarakdan.bide gaz sancisi olabilirdi biraz kabizlgim vardi soyledim bi baklim dedi ultrasyona koydu sen dogruyosun dogmun baslamis dedi daha 34 haftalgim buarda acil dogum durmasi icin igne yapicam begeindede ciger gelistirci igne yapicam jemn yatisni yapiyorum 24 saat icnde dogmun durmazsa seryanla begni alicaz 2 ay kuvezde kalicak dedi bide soyluyorum boyle bi gaz sikismasi durmu olabilirmi diye bende bilmiyorumki diuo.dogum agrisi gibi degil sdce sag kasgimda sanci var dogum sanci olsa boyle olmaz diyorum herseyin bi ilki vardir guzel dedi resmen benimde dalga gecti o gece.zorla yatis yaptriyodu istmedik kabul etmedim daha sonraki gun agrim sizim sancim yoktu orda cihdem hanim var kendi doktorum hemn ona gitik tahlilerimi yapti ntsye bagladi ulttsuna kydu hic bi sorun olmadgni doguma dha zaman oldgnu soyle.suanda allaha sukur hic bi sikntim yok agrim kasilmam felan olmuyo sadece hafize hanim bizi korkutu yalanlariyla megersem o kadin hep oyleymis.
mehtap28 iremturan evet maalesef 😒 esinizin calistigi yerin belki anlasmasi vardir bi sorun isterseniz 😕