Strawverry umutsuzmom ayy inşallah canim bir an önce her şey ortaya çıkar inan ben okurken gerildim yazıları rabbim yardimcin olsun
Strawverry umutsuzmom çok haklısın canım sen yine de kendini çok üzme bebegin var onu düşün rabbim yardımcın olsun inşallah canim tekrardan
Fuhen umutsuzmom emin olmak için bir çözüm bulunmalı telefonunu ele falan gecirseniz gerisi kolay sosyal hesabı varmı şifresini biliyor musunuz oradan telefonuna kaydettiği numaraları bulabilirsiniz Facebook mesela listesi çıkıyor
umutsuzmom Fuhen sosyal medya ikimizde kullanmıyoruz ha o şimdi kullanıyorsa bilemiyorum bayramda gelecek o zaman didik didik eder eatsap web kodunu alırım
Bir_prens_annesiiiii umutsuzmom çok zor bir durum ya Allah yardımcınız olsun herkes evliliğinde başka başka sebeplerden sıkıntılar yaşıyor işte sizinkide bambaşka zor bir sıkıntı Rabbim bizleri ışığına çıkarsın inşallah
Fuhen umutsuzmom telefonunu alabilirseniz wp telegram vs gelen gönderilen fotograf video ses kaydı silse hatta çöp kutusundan dahi silse bulunur telefonu kurcalayın dosyalarımdan herşeyi bulabilirsiniz
Zeyneb_mihrap76 umutsuzmom Allah yardımcınız olsun zor şeyler yaşıyorsunuz böyle bişey yoksa bile bu şüphe sizi içten içe yoruyor aklıma çok takılmıştınız rabbim yar ve yardımcınız olsun