Kukulikukuli12 Oznursorhan ayyyy beraberiz ne güzel. Haberleşelim doguma kadar 🤗😄 Gittin mi hastaneye falan hiç.
AsyA_34 Merve171214 Bende 5+4 canım Salı günü randevum var keseyi görmedim daha acaba kalp atışını da duyar mıyım 🙂
Merve171214 AsyA_34 duyarsın büyük ihtimalle canım benide salı çağırdı duyarız dedi ama 9 haftaya kadar duyulmaması normal ilk hamileliğimde 7 haftalıkken duymuştuk
Oznursorhan Kukulikukuli12 kesinlikle canım ben 3.haftada öğrendim kaç kere gittim hem de 😂😂 her seferinde haftaya gel dediler. Normalde 6.haftada kalp atışı için gitmem gerek. 20sine aldığım randevuyu 25.ine çektim ama dayanamayıp yine giderim sanırım 😂
Kukulikukuli12 Oznursorhan hahhahahah ben ilk hamileliğimde senın gibi yaptım. Bu 2. Olunca git gel yapmak istemedim direk 27 nisana randevu aldım. 🤭 Şimdi kızımda hangi haftalarda ne olduysa ona göre randevu alır giderim. İlk de cok gittim zırt pırt 😄
Burcu-Elisa Benimde ikinci çocugum belirti olarak benim hafif kasıklarımda batmalr karın agrısı haImsızlık vs gibi şeyler oluyor. Onun harici bulantı vs inş olmaz en zoru o çünkü hepimiz sağlıkla kavuşalım❣️☺️
Burcu-Elisa Bu süreçte saç boyası kullanan var mı varsa hangi markayı tercih ediyorsunuz birincide beyazım yoktu rahattı ama bunda malesef mecbur gerek duyuyorum
Oznursorhan Kukulikukuli12 en iyisini yapmışsın 🙈 heyecan ve korkunun verdiği gaz fazlasıyla etkiliyo demek ki 😂
fazilecan Busbu uyku sorunum var maalesef benimde, sürekli mide yanması oluyor onun dışında gögüslerim patlayacak şekilde hahaha😃😃
fazilecan Minnakkurabiyeveannesi27 cuma günü gitmiştim bana 1 hafta sonra gel dedi duymayınca ama ben bayramdan sonra gideceğim kesin olsun sürekli vajinal bakıyolar oyüzden geriliyorum. Korkmayın 7.haftadan sonra duyulan hatta 9.hafta bile duyulan oluyormuş.son adet 28 Şubat.
Minnakkurabiyeveannesi27 fazilecan benimde son adet tarihim 1 mart bebek böyle gölge gibi gözüktü ama doktor beni tedirgin etti işte olmayabilir kalbi atmayabikir felan diye konuştu saçma sapan o yüzden çok gerginim
ladyax Burcu-Elisa ben 11 haftalık gebeyim 5 Kasım gösteriyor hiç Kasım görmedim aralığa yazayım bari dedim 😂🙏🏻