Royem62 Burcu-Elisa bende perşembe günü öğrendim şu an beta takibi yapıyoruz inşallah sorunsuz ilerler
Ece56 Burcu-Elisa merhaba hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏼🙏🏼. Benim de son adet tarihime göre 4+5 ama henüz doktora gitmedim. 2 kez beta için kan verdim.
Gokceneva Minnakkurabiyeveannesi27 bugün kalp atışını duyduk uygulamada 7+2 dağlar doktor 6+4 dedi bunda herhangi bir sorun var mı? Doğum 4-5 Aralık gibi 🥹
Burcu-Elisa Ben şuan 4 hafta 3 gün doktora gitmek için adet günümün geçmesini bekliyorum bira erken öğrendim ☺️ Bakalım nasip Siz kaç haftalıksınız?
Busbu Royem62 inşallah canım bende kalp atışı için tedirginim inşallah hepimiz sağlıklıca kavuşuruz minnaklarımıza 🥰
Masha96 Merhabaa ben ben :) 4 aralık gösteriyor doğum tarihini uygulamalar. Suan 7+0 tam. 6+3 de kalp atıslarını duyduk 🫶🏼
Busbu Merhabalar bizde 5+5 iz bugün sadece kese gördük doktorumuz 27sinde gelin kalp atışına duyalım dedi inşallah 💓
Fatmabens Merhabalar ben de son adet tarihine göre 6 haftalığım ama henüz doktora gitmedim sizler gittiniz mi ? Korkuyorum kalp atışını duymadan 10. Haftada kürtaj oldum ilkinde
Zmrnr Fatmabens Bende ilk hamileliğimde 9 haftalıkken kürtaj olmuştum kalp atışını duyamamıştım. Ama çok gecikmeden git şuan hamileyim öğrendiğim zaman çok beklemeden gittim doktorum ona göre ilaç verdi
fazilecan Şuan 5 Aralık gözüküyor ☺️ keseyi gördük ama henüz kalp atışını duyamadık bayramdan sonrasını bekliyoruz kalp atışı için 😍☺️ 6+5 olduk bugün 🙏
Minnakkurabiyeveannesi27 fazilecan bende 6+4 oldum ama dün gittim kalp atışı yoktu doktor beni tedirgin etti daha küçük geliyor bana kalp atışı için sizin son adet tarihiniz nedir
Busbu fazilecan herhangi bir belirti yaşıyor musunuz benim hiçbirşey yok sadece bir uyku hali oluyor onum dışında hamile değil gibiyim 😅
User1244 Bende aralıkta doğum yapicam insallah 4+6 suanda bauramdan sonra kese ve kalp atışı için gidicez insallahh gersey yolundadır 🤲🤲
fazilecan Minnakkurabiyeveannesi27 cuma günü gitmiştim bana 1 hafta sonra gel dedi duymayınca ama ben bayramdan sonra gideceğim kesin olsun sürekli vajinal bakıyolar oyüzden geriliyorum. Korkmayın 7.haftadan sonra duyulan hatta 9.hafta bile duyulan oluyormuş.son adet 28 Şubat.
AsyA_34 Busbu maşallah diyelim nazar değmesin 🧿 😂 bende sık idrara çıkıyorum bide uykuluyum dediğin gibi yoksa hiç belli değil rutin hayata devam 😂
fazilecan Busbu uyku sorunum var maalesef benimde, sürekli mide yanması oluyor onun dışında gögüslerim patlayacak şekilde hahaha😃😃
Merve171214 Burcu-Elisa 14 Aralık gözüküyor doğum ama ilk doğumum sezaryen olduğu için doğum daha erkene gelecek şuan 5+5 haftalık hamileyim salı günü kalp atışını duymaya gideceğiz 🥰
AsyA_34 Merve171214 Bende 5+4 canım Salı günü randevum var keseyi görmedim daha acaba kalp atışını da duyar mıyım 🙂