Bsra_1998 benim beş yıl olmadı doğal yollarla bebeğim adetim düzensiz oluyordu çünkü en son tedaviye karar verince doktorum femera ve folik asit başladı femera yeteri kadar büyütmedi yumurtami bizde iğneyle devam ettik şuan hatırlamıyorum ama yaklaşık on gün yumurtam büyüsün diye iğne yaptım kendime sonra çatlatma iğnesi derken ben üçüz hamile kaldımm mucize gibiydi gebeliğim aserme dönemi zor geçti herşey koktu 😁 bebeğimin birinin kalbi durdu kendiliğinden 🥺 ama bu ne bna ne de diğer bebeklere zarar vermedi hamilelik her kadında farklıdır benimki çok zordu kanamalarım oldu fazlasıyla hemde ama bunlar hep geçti son aylarımda herşey youndayken depremi yaşadım birebir çok korktum beslenemedim ve bebeklerin gelişimi durdu karnimda şehir değiştirdim ve 33 +4 de ani kararla sezeryan oldum kuvöz sürecimiz oldu sonuç olarak şuan ikisi de yanımda sağlıkları yerinde onlar bir kere gülünce yaşadığım herşeyi unuttum ver bu dünyadaki en en güzel şeyde anne olmamış🥰 rabbim bu mübarek Kadir gecesinde anne olmak isteyen herkesin kucağını doldursun bu eşsiz duyguyu herkese yaşatsın rabbim uzun yazdım kusura bakma canım inşallah senin de hamile haberini alırız sağlıcakla ♥️🌺🤲