Eminecskn bhrm35 merhaba 9+1 haftalık hamileyim. Bulantılarım geçti fakat çok aşırı ağırlık var. 3. Gebeliğim 😊 Sizin kaç haftalık
AysEmreee bhrm35 ağır dersem nankörlük etmiş olurum çok iyiyim çok şükür bulantı iştahsızlık vs hiç yok sadece aşırı uykum geliyor yataktan hiç çıkmak istemiyorum. Zaten en belirgin belirtidir dedi doktorum halsizlik için
2cocuk2kopek bhrm35 Cinsiyeti konusunda cok hissiz ve duygusuzum şu ara 🙁 Yada sabah bulantılarım butün günümü berbat ettiği için cinsiyete odaklanamıyorum sanırım.😏
bhrm35 2cocuk2kopek anladım cnm ama bulantılarının sonzamanı yakında kesilir merak etme psikolojik bunaltma kendini daha çok çökersin ilk çocukmu senin
2cocuk2kopek bhrm35 Evet henüz ilk ögleye doğru uyandığımda bulantı yaşamıyorum. Ama iş saatime göre sabahları çok çekiyorum 😏 Bide bu ara her şey o kadar çok kokuyor kii😣
tugba_kck_1987 Merhaba canım bizde ikizlerimle 11+1 olduk tüp bebek tedavisiyle gebeyim. Yaklasik 10 kilo verdim 2 ayda benim çok ama çok zor geçiyo tek hayalim 12 den sonra kusmalar bulantılar gider diyolar bakalım bekliyorum. Rabbim devamını nasip etsin inşallah kucağımıza alırız hayirlisiyla
bhrm35 tugba_kck_1987 ay çok sevindim ya allah sağlıklı ikisinide kucağına almayı nasip etsin maşalllah 🙏
bhrm35 2cocuk2kopek çalışıyosun daha da zor tabiki 😢O koku kısmına katılıyorum tahammülüm sıfır oldu benimde 🤦♀️
bhrm35 Eminecskn cnm benimde 10 civarı sanırım ultrasonla program tutmuyo çünkü .bnimde ikinci hamilelik .şükür bira kırampların dışında hafifte ara ara bulantı ama iyiyim yani çok şükür heycnla cinsiyet bekliyorum 🤗🤗