nino033 Barcan adet bittikten 2 gun sonra başladım sabah ve akşam aç karnına içtim aksam yemekten önce içemiyor dum o yüzden gece yatmadan önce içer uyurdum
dolunayes Aysel_krdg Canim ben 5 gun ictim adet sonrasi 14 e kadar normal sonra bana dokundu lh yuksek cikmaya basladi teste dengesizlik yoksa normalde veya lh yukselirse canim birakirsin
dolunayes Aysel_krdg canim yumurtlamq gunu havuc ye bol bol esin pekmek bal iliski oncesi 100 Fettah cek mutlaka . Bi ezan boyunca yat wc dahil kalkma . Yarim saat ayak havada iliski sonrasi
Aysel_krdg dolunayes bende faydasını gördüm ama kimyasal oldu 2 kez kullandım ikisinde de fayda gördüm benim kan pıhtılaşması olabilirmiş ama ondan dolayı olabilir dedi doktor
Yaprak- Aysel_krdg aaaayyy o hep kokar adı üstünde soğan kürü ben soğanı asla sevmem yememde ama kürünü yaptım burnumu kapatarak içtim canım arkasından ağzıma başka bişey attımda öyle içebildim🤣
Yaprak- Aysel_krdg gördüm canım yumurtalıkta kist vardı temizledi ama hala hamile kalamadım buaydan umutluyum bakalım