Aysel_krdg Kızlar soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz ben yaptım ancak kokusu midemi bulandırıyor yanlış mı yaptım yoksa böyle kokuyor mu hep
uzlet Aysel_krdg Saraçoğlu’nun tarifini yapıyordum ben ama beni aşırı rahatsız etmiyordu kokusu ılıkken içiyordum
tkuubra Aysel_krdg evet biraz miğde bulandırıcı olabilir🙈 bende denemiştim ve nefes almadan içtim ılık içilmesi gerekiyo zaten bir iki yudumda içiyordum. Ardından da hemen bir kaşık yoğurt yiyodum😄
dolunayes Aysel_krdg bende gecen ay kullandim bu ay hamileyim canim. Ben sogan iki dilim bi bardak suya ve bir sarimsak seklinde kaynattim. Sonra ilik halde içtim. Bana kokmadi direk iciyorum. Ama sana kokarsa bal ekle ve ic
Eyican 2 bardak suya soğanı soy 2 ye böl at bi taşım kaynasın sonrasında süz ve dolaba koy soğuk ve içerken burnunu kapatıp içtiğinde daha kolay oluyor.
Aysel_krdg Eyican saraçoğlunun tarifini yapıym dedim Herkes onu öneriyor ama orda hafif ılıyınca hemen için soğutmayın diyor doktor
nino033 Eyican kesinlikle soğuk içilmez iliktan daha sıcak olması lazim soğuk olunca zararlı oluyor mus youtubeden ender saracoglu kuru var baya uzun uzun açıklamış
Aysel_krdg mylifemyworld sebepsiz infertilite pcos pco kist enfeksiyon varsa hepsine iyi geliyor çok kişi olumlu sonuç almış bende deniym dedim
Aysel_krdg nino033 ayy canım benimde öyle olur inşallah bu kadar kötü bir kür içiyoruz bari faydasını görelim inşallah
Aysel_krdg dolunayes hayırlı olsun canım inşallah benimde öyle olur ramazandan dolayı sabah içemiyorum akşam iftardan sonra yapıcam sen ne şekil uyguladın
dolunayes Aysel_krdg aksam içtim. Tek bir bardak günde. Tok karnına. İki dilim sogan 1 diş sarimsak seklinde yaptim.
dolunayes Aysel_krdg o ayki adetim inanilmaz söküldü ilk defa fazla gun adet oldum pesine gelen ay hamilelik nasip oldu
Aysel_krdg dolunayes evet canım yumurtlama görüyorum düzenli bir şekilde ama bir türlü gebelik oluşmadı bşr tane jel var denedim onu 2 ayda kimyasal gebelik oluştu bu ay soğan kürünü denicem çok faydalı diyorlar
dolunayes Aysel_krdg Canim ben 5 gun ictim adet sonrasi 14 e kadar normal sonra bana dokundu lh yuksek cikmaya basladi teste dengesizlik yoksa normalde veya lh yukselirse canim birakirsin
dolunayes Aysel_krdg canim yumurtlamq gunu havuc ye bol bol esin pekmek bal iliski oncesi 100 Fettah cek mutlaka . Bi ezan boyunca yat wc dahil kalkma . Yarim saat ayak havada iliski sonrasi
nino033 Barcan adet bittikten 2 gun sonra başladım sabah ve akşam aç karnına içtim aksam yemekten önce içemiyor dum o yüzden gece yatmadan önce içer uyurdum