Gnll35 egak canım ben kendimce çözüm buldum cep sodası suya atıyorum 1 cay kaşığı yandıkca içiyorum şükür kesildi
Feride95 18 + 4 haftaligimmm....haraketlerini hiss ediyorum.bel agrim oluyir.sabahlari mide bulantisi.bas agrisi oluyor...
Btlll Kızlar kan ilacı kullanıyor musunuz marka olarak ne kullanıyorsunuz ben gyneferon içtim ilk defa aşırı halsiz bıraktı midem bulandı çok çok ağır geldi bana zaten midem bulanıyor bide ilaç iyice bulandırdı kıllanmasak kan ilacı herhangi Bi kötü durum söz konusu olur mu ilerde kan değerlerim falan herşey de çok iyi çok şükür 🙄
Nidda544 Btlll bende gynoferon kullanıyorum çok aviktiriyo elim ayağım titriyor ara bu ara yok alıştı herhalde bunye
Ays7140 Btlll benimde kan degerlerim normaldi doktor bana Feremat verdi dediginiz yan etkileri yapmıyor
Flzmst Benim 3 gebeliğim bu bebişimiz erkek inşallah geçin 3 gün önce duydum güzel bir tekme geldi🧿 b12 yerlerde kan deseniz öyle ve kanımda enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorjm inşallah geçer idrar yolları enfeksiyonu sağolsun birde fitilim var😖😖😖