Nidda544 Susam_Annesi her hafta farklı bir ruh hali farklı bi endişe inşallah sağlıkla alalım kucagimiza bebeklerimizi
Azrazerin Nidda544 doktor verdi ama kullanmıyorum ben 3 paket progestandan sonra ilaç görmek istemiyorum sadece omega 3 alıyorum hap olarak diğer herşeyi yiyeceklerden karşılamaya çalışıyorum
Hhhzzzlll3545 Nidda544 cok sukur bulantilardan kurtuldumm 🙏ev isi yaptigimda aksamina yataktan kalkmam coookk zorluyorr onun disindaa 17 haftada ufak pit pitlar hissetmistim simdilerde gun icinde de tekmeler yiyorum ama geceleri halaya geciyor oglum 😁😁
Nidda544 Hhhzzzlll3545 oh maassallah ya biz de 17+5 iz geçen hafta pıt pıt vardı ama bu hafta bişi yok bende artık tekme istiyorummm
Gozikk Hhhzzzlll3545 aynı şeyleri yaşıyoruz canım benimki de gece olunca yada uzanınca gün içinde başlıyo harekete 😊😊 kaç haftalıksınız bende 17 de hissetmeye başladım hareketlerini 20+0 olduk bize de erkek dediler ayrıntılıya girince netleşecek
Hhhzzzlll3545 Nidda544 gelir gelir merak etmeeeo ilk atmalari hissettiysen 19 haftaya yakinlarda baslar minik tekmelerede 🤗
Asli35k Merhaba ben erkek annesiyim 17. Haftaya girdik 😊 Pıt pıt çok nadir oluyor artık devamlı hissetmek istiyorum 😊 Bel ve kalça ağrılarım var 🤦🏻♀️ onun dışında çok şükür iyi gidiyor 😊
Nidda544 Asli35k karnınız çıktı mı ben şimdi 81.5 kiloyum hafif karnım var ama bana mı öyle geliyor bilemedim
Busrademiir 17+3 olduk bizim de Ay kızımız geliyormuş 🙈 Gayet iyiyiz uyuma dışında bir sorunumuz olmuyor bir de nefes zorluğu hariç 😉 Ağrım falan da olmuyor çok şükür sadece geceleri bacak ağrısı oluyor 🤗
Nidda544 Busrademiir hayırlı olsun bizim de kız yan yatmaktan artık yanlarim agriyo bı de çok yemek yersem patliycak gibi oluyorum nefes almak bile zorlaşıyor onun dışında bı sıkıntımız yok 17+6 olduk bugün yarın doktora gidicez
burcuyay06 Bizde 18+5 Kızımız geliyor Nisa’n ayı genellikle kız ayı sanırım 😀çok hareketli değil ama yada ben farkedemiyorum ilk gebeliğim
Nidda544 burcuyay06 bizim de yarın 18 hafta olacak hiç hamile gibi değilim sanki bişi hissetmiyorum Nisan hep kız bizimde kızımı Z olacak inşallah masalimiz geliyo