Hafizzeynep Nidda544 yediğimi geçtim hala içtiğimi bile kusuyorum 😣😣 dua isterim. Onun haricinde iyiyiz elhamdulillah cinsiyetimiz kız ❤️
Ayseport Nidda544 allaha şükürler olsun çok sıkıntım kalmadı iş yapınca kalçam kuyruk sokumu kemğim ağrıo 19 haftalık olduk ama hiç hareket hissetmiorum sadece yemek yedikten sonra bide acıkınca pıt pıt 3-4 defalık atmalar hissediorum
Nidda544 Hafizzeynep bizim de bulantı az hiç kusmamız olmadı şükür inşallah sizinde geçer hemen bizim de kızımız olacak inşallah
Bugurluu Hafizzeynep Canım bende çok kötüydüm. A101 de zencefil şekeri var mümkünse ondan al çok iyi geliyor.
Nurrmelek Hafizzeynep canım benim arkadaşım da senin gibiydi şimdi limon u kokluyor bulantı var ama kusma kesildi sende bi dene
Nidda544 Ayseport bende biran önce tekme atmasını istiyorum hafif pıt pıt kar bizde de oldu geçen hafta
Azrazerin Nidda544 17+4 herşey iyi çok şükğr sadece ayakta kalınca tansiyonum düşüyo ve kusacak gibi oluyorum
Nidda544 Azrazerin o bende de oluyor demir hapı mi yapıyor daha çözemedim hemen bisiler yemem gerekiyor
Azrazerin Nidda544 doktor verdi ama kullanmıyorum ben 3 paket progestandan sonra ilaç görmek istemiyorum sadece omega 3 alıyorum hap olarak diğer herşeyi yiyeceklerden karşılamaya çalışıyorum
Susam_Annesi Bendede ara ara kasik agrisi oluyo kuyruk sokumu agrisi oluyo. Her yeni bir gun degisik bir seruvenmis bu hamilelik saglikli gunlerimiz olsun insallah oglusumu kucagima saglikla alayimda🐣🙏🏻
Nidda544 Susam_Annesi her hafta farklı bir ruh hali farklı bi endişe inşallah sağlıkla alalım kucagimiza bebeklerimizi