Aynenkanka Beyazeller nezaketen tabi ki, her ne kadar hamileyken bir şeye dokundurtmasalar da sofraya ekmek bile olsa götürürüm. Hamilelikten önce de çok samimi olduğum biriyse eğer davetten önce gider yardım ederim içim rahat etmez diğer türlü
Ahsenveannesi Beyazeller kendimi zorlamıyacak şekilde yardım ediyorum zaten pek müsade etmiyorlar gebe olunca
Beyazeller Melekg o zaman siz mutfağınıza kimseyi sokmuyorsunuz ? Bazı insanlar öyleymiş çünkü 🤔Bana gelince yardım ediyorlar bende ediyorum . Hamileyken yapma sen otur olmaz diyorlar ama duramıyorum . Bekarlıkta bende sevmezdim
2oglusannesi Beyazeller asla oturup önüme servis bekleyemem alışmamsm yani illa kalkıp yardım ederim hamilelik vs hic fark etmez
Virgohome Geçen iftara çağırdılar 8 aylık gebeyim ama bılaşıkları falan makinaya dizdim yardım etmeden duramıyorum kendimi yük gibi hissediyorum o yüzden elimden geleni hep yapıyorum valla Allah yardım ediyor ya
Sunactn35 Beyazeller bende yaaa huzursuz olyorum yapmayınca en azndan bos tabak götiriyim diyorum sagolsun eltim yaptırmyo daha cok kayınvalidemde öyle ama ben huzursuz olyorum millet dört dönünce
Beyazeller Sunactn35 Evet bir de nedense erkekler misafirlikte yiyip içip kalkıyor . Bütün iş bize kalıyor insanın gönlü razı olmuyor onlar yaparken
Beyazeller Busel Evet insan duramıyor ama benim kasığımda ağrı oluyor bilmiyorum herkeste oluyor mu ? Doktor magnezyum yazdı ama yine arada oluyor . Tabi öyle bişey olsa yardım etmem . Otur sen yapma diyorlar hep sağolsunlar ama ben duramıyorum. 😀
Pinklove Beyazeller Ne misafirliğe giderim, ne misafir ağırlarım. Gitseydim bile asla iş yapmazdım. Adı üstünde misafir, yardımcı değil.
esiaks Beyazeller hiçbir misafirlikte oturduğumu bilmem 😂 hamilelikte çok gitmedim bir yere ama yine de duramazdım herhalde
Beyazeller Nazyapiyo_ya Hm bilemiyorum benim evime gelen yardım eder bende ediyorum . Eskiden olsa hiç iş yapmayı sevmezdim . Ne kendi evimde ne misafirlikte 😌
Beyazeller nur34_ 😀Evwt benimki de koskocaman oldu masaAllah . Yavaş yavaş yapıyorum evimde de . Birine gidince de biraz yardım etmeyince duramıyorum
nur34_ Beyazeller bnmki hic yoktu hic son bir haftadr cikti artik bulasik la ugrasirken onumuz islaniyo
prematureannesi_ Beyazeller yapmam görümcelere gidiyorum yaptırmazlar bizim eve gelince bana bile yaptırmazlar sağolsunlar eltimde aynı şekilde.
Beyazeller prematureannesi_ Ya değişikmiş bana da yapma diyorlar şimdi ama duramıyorum . Eskiden bende canıma minnet iş yapmayı hiç sevmezdim 😺
melek79 Beyazeller bende yardım etmeden duramam . Fakat artık hem son haftamdayım hemde ayaga kalkacak halim yok 😂 sen yardım etme otur diyorlar tamam diyorum oturuyorum😂😂
Beyazeller melek79 Bende öyle desem daha iyi olacak galiba ya sonra eve gelince yorulmuş hissediyorum az bi iş bile yapsak 🥹
Melekg Beyazeller evet kendim yaparım kendi evimde de hamileyken yardım ediyorlar illa ben yaparım desem de mutfağa bişeyler taşıncaksa taşırım ama kolları sıvayıp başkasının işine karışmam neyi nere koyar nasıl dizer makinasını belki bnm yaptığımı beğenmez
Virgohome Beyazeller hahagahh bende bilmiyorum ki bi eltim var tam tersi dünya yıkılsa kıçını kaldırmaz hahshshsh böyle insanlar hep seviliyor bizim gibilerde hep hadi nasıl kullansak kafasına giriyor Allah rızası için yapıyoz geçiyoz valla belkide başak burcuyum ondandır valla bilemedim ❣️👀