Beyazeller Kızlar normalde ve hamilelikte misafirlikte iş yapıyor musunuz ? Hamileyken bana yapma diyorlar ama biraz yardım etmeden duramıyorum🦉Hamile değilken mutlaka yardımcı olurum
Kelle0129oekd Beyazeller bende aynı şekilde nedense kendimi kötü hissediyorum hamileyken de yaparım ama fazla abartmadan ufak tefek
Yazmelegi_ Beyazeller ben az da olsa yardım ediyorum onlar ne kadar yapma dese de içim rahat etmiyor ama riskli bir döneme girdiğim için gitmiyorum artık bi yere
Eluf Beyazeller ben yapiyom eşimin ailesi biraz görgüsüz oldukları için is yapmamı bekliyorlar hepsde benim evime grln de pek yarxm eden yok evi batirip giderler kendileri akili sanıyorlar bende mesafe koydum
piiremsesinannesiii Beyazeller 37 haftalığım sayımlara davetliydik sofrayı da kurduk kaldırdık ta bulaşıkları da beraber yerleştirdik makinaya herşeye yardım ettim sürekli otur dediler ama rahat edemedim oturunca asıl kemiklerim batıyor zaten
Ezgi91 Biz 8+0 haftalığız henüz kalp atışını duymadık ve biraz da kanama var bu sebeple kimseye söylemedik kendi evimde yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum ama bir yere gittiğimiz zaman kimse bilmediği için mecburen yardım etmek zorunda kalıyorum
moraviss Ezgi91 sakın kendini yorma bak sen hamilesin kimse sana neden oturuyorsun demez kendi evinde öyle böyle bir şekilde geçer ama riskin varsa kendi evinde bile çok zorlama kendini
Beyazeller Eluf Ya bende yapıyorum biraz ama kaynanam sen yapma dese de ben yapıyorum . Ben ama evime kimseyi davet etmedim
Beyazeller piiremsesinannesiii Evet ya o zaman herkes benim gibi ama sonra da insan yorulduğunu hissediyor eve gelince pişman oluyor 😏
Aaaysee Beyazeller evet ya kalkıp etmeyince kötü hissediyorum kendimi ama son ayımda kaldırtmıyolarrdı zaten çok güzelmiş yiyip içip kalkmak 😂
Beyazeller Aaaysee 😃Ben bekarken öyleydim hiç sevmezdim gittiğim yerde iş yapmayı . Şimdi farklı oluyor ama bana da kalkma yapma deseler de tuhaf hissedip yapıyorum 😌
Ezgi91 Beyazeller valla bebeğe bir şey olursa diye korkumdan henüz kimseye bir şey demedim netleşsin de ondan sonra inşallah zaten salı günü kontrole gideceğim büyük ihtimalle ondan sonra herkes neyin ne olduğunu öğrenmiş olacak ☺️
Bet1 Beyazeller normal bir hamilelik geçirsem yardımcı olurum ama erken doğum riskim oldugu için etmiyorum. Ama normal ilk gebeligimde ve hamile olmadığım zamanlarda tabiki ediyordum
Busel Beyazeller suan misafirlikteyim edilmeli kalkmalı işler değilde mesela masayı birlikte topladik hem bana hareket oluyor. Arkadaşım mutfağı toplarken bende masayı taşıdım ona o mutfakta is yaparken yanında duruyorum sohbet ediyoruz. 1.5 sene önce ben ona şimdi o bana mantığında 😂 bende çok yardim ettim ona hamileyken şimdi bize geldinmi kendi de öyle yardım eder
Beyazeller Busel Evet insan duramıyor ama benim kasığımda ağrı oluyor bilmiyorum herkeste oluyor mu ? Doktor magnezyum yazdı ama yine arada oluyor . Tabi öyle bişey olsa yardım etmem . Otur sen yapma diyorlar hep sağolsunlar ama ben duramıyorum. 😀
Nazyapiyo_ya Beyazeller elimi çöpe sürmem 😂 beni çağıran beni bişey yapmam için çağırmıyor , ben evime gelen misafire bardak kaldırtmam bende gidince bişey yapmam huyum bu 😊
Beyazeller Nazyapiyo_ya Hm bilemiyorum benim evime gelen yardım eder bende ediyorum . Eskiden olsa hiç iş yapmayı sevmezdim . Ne kendi evimde ne misafirlikte 😌
nur34_ Beyazeller durmak yok valla git gel mutfaga herseye el atarim asla kndimi geri cekmem 😅bnde suan hamileym gobusum tezgaha yapisiyo bırakmıyorlr
Beyazeller nur34_ 😀Evwt benimki de koskocaman oldu masaAllah . Yavaş yavaş yapıyorum evimde de . Birine gidince de biraz yardım etmeyince duramıyorum
ozgegundogdu1903 Beyazeller yani gittiğimiz yerlerde yardım etmeye kalkarım her zaman ama hamile olduğum için kimse dokunmuyor sağolsunlar😬
MerveSinan Beyazeller kime misafir olduguma gore degisir.Cok samimi oldugum biriyse elimden geldigince az da olsa biseylerin ucundan tutmaya calisirim kendimi yormadan..Yok cok samimi degilsem hic o topa girmem.Bahanem de hazir zaten :))