Alymus hayalperest2310 ya ben korkuyorum artık 4ü geçerse sezeryan diyor 38+3deyim kilom var diye normal olman daha iyi diyor bebeğim 3700 alttan muayene hiç yapmadı nst de sancı çıkmıyor Salı çantaların hazır gel diyor of çok gerildim.
antk_05 Alymus merhaba kaç kilosunuz acaba bende kilom fazla diye doktor normal yapamazsın der diye korkuyorum
hayalperest2310 Yusufii bizde ki şanssızlık işte millet hiçbşrsey yapmadan çatır çatır doğuruyor doğursunlar da çok zor keşke bizde de az da olsa tesir etseydi 😂
hayalperest2310 Alymus bende sancı da açılma da yoktu sadece suni sancı verildi 28 saat sancı çektim normal oldu ama gel de bana sor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
ysmntrhn Alymus online eğitimler var 50 lira gibi ücretlere. Bu konuda buradan değil de doula ebe gibi tecribesi ve çözümleri olan insanlardan yardım alırsanız keşkesiz bir doğuöunuz olur 🙂
yaprakyzglc Alymus önerilen her şeyi yaptım yapıyorum da şuna 40+4 oldum ama sancım falanda yok. Normal doğuma uygunum ama korkuyorum sancım olmazsa suni verirler diye
yaprakyzglc Merve0227 ya bende şuna 40+4 oldum ama sancım yok,kendi sancım olsun istiyorum ekstra bir şey yaptınız mı acaba
Merve0227 yaprakyzglc yok valla sadece hurma yedim ve bol hareket ettim skuat falan yaptım yer sildim sancılarımı başlatmak için yoksa suni ile doğum yapacaktım hastane ortamı insanı çok geriyo istemiyordum erken gitmeyi valla son anda sürpriz yaptı bana ☺️
yaprakyzglc Yusufii ya valla gidebildiği yere kadar galiba 😁 yarın gidicem hastaneye bakalım ne diyecek doktor