minikmucizeemaak Ebrueliz_01 Merhaba saglıkla kavuşalım bebişlere boş gebeliğin herhangi bir belirtisi var mıydı
Ebrueliz_01 minikmucizeemaak hayır yoktu normal bir gebelik gibi ilerledi 8. Haftada kese büyüklüğü 25mm olmuştu ama bebek yoktu
begummsfrgl Sanırım kese haftasına göre gidicez çünkü kesem 5 buçuk haftalık bayramdan sonra gideceğim garanti olsun diye 🥹
minikmucizeemaak Ebrueliz_01 Benimde daha önce 1 kimyasalım var Şuan çok şükür 5+5 im, tam 5 haftada keseyi gördük 24 ünde kalp atışı için gideceğiz Allah’ımın izniyle, ama insan korkuyor işte kötü şeyler aklıma getirmek istemiyorum ama işte vesvese 🫠🫣
gulsahyukksel begummsfrgl geç yumurtlama olmuş olabilir canım bende de oldu. 2 haftaya kadar ileri veya geri olması normal☺️
minkkalp begummsfrgl cnm ben aynı durumu yaşadım sat a göre 9+3 de kalp atışi aldık hiç stres yapma kese ölçüm benim de küçük cikiyodu büyük ihtimalle geç döllenmedir ☺️
Ayazmom_ minikmucizeemaak bende 5+2 deyim aramizda 3 gun var 🥺 Bende 22 sinde gideceğim insallah duyariz🤲🏻🤲🏻🧿
minikmucizeemaak Ayazmom_ İnşAllah sağlıkla duyalım ❤️ Benim doktorum 22 sin de bayram izninde 24 ünde iş başı yapıyor hem kontrole 11 inde gitmiştim 13 gün geçmiş oluyor üstünden