busrakorcan0607 6 haftalık hamileyim midem çok kötü prilam da içiyorum çok ağırlık yaşıyorum önerisi olan var mı başka neler yapabilirim
arirangg busrakorcan0607 Prilam işe yaramayınca doktorum Zofer verdi. Gece 2 Prilam, sabah 1 Zofer içtim. Bu şekilde rahatladım. Doktorunuza sorun isterseniz. Zofer çok iyi geliyor
Zeeynep1 busrakorcan0607 canım halsizlik ilaçtan değildir. İlk haftalar da oluyor halsizlik bitkinlik. Bende öyleydim 10.hafta hala öyleyim yada kanın düşükse ondan da olabilir.
Klbk25 busrakorcan0607 bende öyleyim çok uyku yapıyor ve ağırlık hissediyorum ama içmeyince de olmuyor
Yzctgb busrakorcan0607 merhaba bende çok kötüyüm 6+5 daha bebeğin kalp atışını bile duymadık ama 1 haftadır mide bulantısı ve sabah kusmaları var :( prilam işe yarıyor mu kusmak istemiyorum . Çok kötüyüm su bile içemiyorum 🥹
yesimkarayigit Kuzum bende öyleyim geceden 2 prilam atıp uyuyorum aabahta midem bulunmassa dahi her öğünümden önce rennie duo içiyorum yarım yemek kaşığı eskiye göre çok çok iyiyim doktoruna danışarak uygulayabilirsin.
busrakorcan0607 yesimkarayigit canım bende mide bulantısını hafifletiyor ama çok halsiz bıraktı midem bulanmıyor bu seferde çok halsizlik var uyuşuk uyuşuk geziyorum evde 😥
busrakorcan0607 arirangg çarşamba gittiğimde sorayım doktoruma ilaçlar midemi rahatlatıyor da halsiz bırakıyor enerjim yerine gelmiyor bir türlü 😥
busrakorcan0607 Zeeynep1 yok canım kanım 13 çıktı hamilelik halsizliği dediğin gibi ama ben enerjik biriyim bu hal beni baya etkiledi inşallah düzelir
Tugba_sari Dondurmanın bulantıya iyi geldiğini söylemişti doktorum ama siz yine de doktorunuza danışarak tüketin.