gggb Sona geldik sanırım son 30 gün , ellerim iyice şişmeye başladı dün zar zor yüzüklerimi çıkardım artık 🙈🙈 sizde durumlar nedir
Sila66 beyza-1 mide yanması gene ıyı bek agrısından kasık agrısından dişimi sıkarak uyuya kalmısım dısım acıyor artık😂
gggb Sila66 bizimde normal de 15 Mayıs gösteriyor ama sezeryan istiyorum bu hafta kontrolüm var bakalım 40 ı bekliycek mi doktor
beyza-1 Sila66 haha cidden bel ağrısıda var da mide yanması çok önüne geçiyor 😀 10 mayısa kadar sıkıcam dişimi artık napalım inş doğurunca geçer🩵
gzl_2320 gggb maşallah 🙏🤗 38 gün kaldı çok şükür yaklaşıyoruz sona🙏 ben zaten hep evdeyim yüzük takmıyorum geçen dışarı çıkarken takayım dedim baktım zor girdi hemen geri çıkardım🤣😅
semanur0456 gggb benimle aynısınız son 30 😍🫶🏻 Benm ayakkabılar yüzük filan halen oluyo☺️ çok şişmedik ama mide yanması bel ağrısı uyku ve hemencecik yoruluyoruz 🫣
Fts-fts11 gggb Uygulamaya göre 34 sezeryan günümü salı günü alacağım ödem yok ama enfeksiyonum tekrarladı mide yanması hat safhada
Tugce1506 gggb son 22💙 uzun zamandır 6. Aydan biri hiçbir yüzüğüm olmuyor uzun süre ayakta kaldığımda veya oturduğumda ayaklarım şişiyor karnım iyice öne doğru gittiği için ağırlık yapıyor var da var 😂
muser24 Son 38, şimdilik ödem yok ama ejderha gibiyim, sürekli midem yanıyor. Hayırlısıyla gelsinler de az biraz daha sabredicez
Mge-drkk96 gggb son 30 gün 🥰🙏 şimdilik normal ama bir aksilik olmaz seseryana dönmez isek eğer sık tuvalete çıkma geceleri özellikle uykular haram oldu ayakta kaldığım zaman bel ağrıları dışında bir problemim yok çok şükür 🙏 mide yanmam çok oluyordu 2 aydır hiç olmuyo oda olursa eyvah derimmm yanii kızım olucak erken olur diyorlar ama inss artık taşıyacak yer kalmadı bizde🤣🤣