Gulsummldr Devran vişneli bulamamış ama çeşit çeşit almış sağolsun 😁 bu kalorilerin hepsi senin suçun. Kalorinin sana yazılması gerekiyo 😁
Elifasell Devran bana almıyolar ki aldırmıyolar da işten gelirken önünden geciyom seytana uymaya vıcdanım el vermıyo yakın olaydık alırdım ne güzel yerdik sen de gorunce bana da bişi demezlerdi belkım😅😅😅😅
Devran Elifasell ben seni yediriri içirir yollardım kız evine sende alınca yazıktır kız hamile canı istemiş ona aldım derdin sucu bana atardın 😂😂😂
Naz14 Devran aynen zor duruyorum ayakta dolanıp duruyorum ne yesem diye şimdide canım çiğ köfte çekti offfff varya çiğ kofte demeyediniz iyidi 🤣🤣
Devran Naz14 şuan karnımı doyurmuşum jelibonda yemişim he olsa yerim çiğ köfte ama illada olsun demem 😂
Naz14 Devran vallah şimdi yolladım eşimi aldırmaya bide taaa uzakta bi yer var ama adam harika yapiyor oraya gitti yorgun argın canım kocam ya kıyamam 🙄🙄
Naz14 Devran bütün annelerini nasıl kışkırttın ya hepsi ne yiceklerini şaşırdı günah günah yapma bi daha kocalarımıza yazık 😂🤣🤣
Naz14 Denizinannesiii34 ahahahh bende duyunca bi inme geldi bana donup kalmıştım şaka demelerini bekliyordum ama gerçekmiş 🤣🤣
Denizinannesiii34 Bekleyenler evet canım napak hamileyiz ya canımız ne isterse yiyoruz ama kolada çok zararlı bilmiyorum inş Allah yardım eder bize bi problemcikmaz şu boğaz çok fena
Bekleyenler Denizinannesiii34 perşembe doğum yapacağım. Normalde kolayı aramam doğurdu lan sonra normale dönerim umarım 😊
Naz14 Devran çukur olsun babası değil mi alacak tabi bol ekşili bi çiğköfte bence almalı cocuk çok istiyor de 🤣🤣🤣🤣