Huzur20 Devran Hemde nasıl jelibon istiyo canim özellikle ekşi bebisimde kiz bu arada bak şuan bile canim cekti
Devran Huzur20 kızlar daha çok ekşi yedirtir miş ben pek inanmıyorum benim oğlan hiç tatlı sevmiyo tatlıdan hep tiksindim 😂
Devran deletenmom1841 iyikide koyulmuyo kız duba gibi olurduk millet her yediğini paylaşsa bizim canımız çekicek duba gibi olcaz boşver kız 😂😂
Gktg2009 Hamile olmadan önce günde 1 paket yiyordum nerdeyse ama şimdi hiç ağzıma sürmedim eşim izin vermiyor..ama sayenizde bi ekşi olsa uffff
Devran Esra7261 maksat aslında eğlenmek ti haklısın yiyecek ismi vermek bencede günah düşünemedim hakkınızı helal edin bacım 😔
Esra7261 Devran valla geçen gün geç bi saatte yine yiyecek ismi vermişlerdi forumda çok canım çekti o saate de bulamazdık. Yani günahım boyunlarına ne diyim.
Gulsummldr Devran admin admin neredesin gel kapat konuyu 😁 bu kız jeliboncuları zengin edecek bu akşam
Elifasell Devran bana almıyolar ki aldırmıyolar da işten gelirken önünden geciyom seytana uymaya vıcdanım el vermıyo yakın olaydık alırdım ne güzel yerdik sen de gorunce bana da bişi demezlerdi belkım😅😅😅😅
Devran Tatlihamis ben cips falan bıraktım bi tek jelibon takıntım var 😂 valla oğlum için hep dua ediyorum yoran çocuk olmasın diye 😂
Devran Naz14 hepimiz aynıyız anladığım kadarıyla yedikçe yiyesim geliyo ama frenlemek zorundayız kendimizi 😊
Naz14 Devran aynen zor duruyorum ayakta dolanıp duruyorum ne yesem diye şimdide canım çiğ köfte çekti offfff varya çiğ kofte demeyediniz iyidi 🤣🤣
Devran ferahdiba herşeyin fazlası zarar diye biliyorum haftada 1 paket en fazla 1,5 ta bırakıyorum vazgeçemiyorum 😊
blackeagle Devran jelibon sour patch kids alın ve yiyin sonra görün önce ekşi sonra tatlı efsaneeee 😄