1anne2bebek__ Kubrakskn etkilemek istemiyorum ama bizde ilk ayaz düşündük. Bana soğuk geldi sevemedim. Bir de ayazlar çok yaramaz dediler vazgeçtim. Can koyacağız ismini sanırım. 🫶🏻
tubimom Kubrakskn bence ikisi de değil ayazlar ismini yansıtıyor genelde soğuk oluyor Aras da yaramaz oluyor olerisi için mülayim bir isim olsa iyi olur😄
elifsen Ayaz soğuk demek, Aras da ermenistan sınırındaki nehrimizin ismi. Tınıları güzel olabilir ama çocuk isminin özelliğini taşır mutlaka ona göre seçim yapın
B_48_A 1anne2bebek__ buna şahidim benim öğrencim vardı ayaz diye hiç yerinde durmuyo o ismi taşıyanlar
Kubrakskn B_48_A peki isim önerisi yapabilirmisiniz bana farklı anlamlı uslu olduklarını düşündüğünüz mesela 🙏🏻💙
1anne2bebek__ B_48_A başka isim koyacağım inşallah yaramaz olmaz. Sonra öğretmeni çok yaramaz demesin 🤣
B_48_A Kubrakskn bora ve batuda olabilir bu öğrencilerim tam bi ana kuzusu gibilerdi çok tatlı ve kibarlardı hiç yormuyolardı beni birde bence isim değilde yetiştirmeden yetiştirmeye fark var ben buna inanıyorum bazen çok uslu olması gerektiğini düşünürüz ismi koyarken ama tam tersi olabiliyo
Poyrazin_annesi Bızde ayaz koycaktk ilk oğlumuzun ismine uysun dıye . Yanı poyraz ve ayaz olcqktı ama son dakıkada miraç ege koyduk😂
Kubrakskn B_48_A haklısınız anne babanın elinde birazda ama aile olarak en güzeli özeli olsun derken hata yapıyoruz çok karasızım en içime sınem ayaz ama çevreden tepkiler çok farklı napcam bilmiyorum 😀
B_48_A Kubrakskn sizin içinize ne siniyorsa onu koymalısınız ozaman bende aras koyduğumda bi kaç tepki almıştım basit güzel değil falan diye ama ben en başta bile rüyamda aras diye seviyodum onu ki daha hamile bile değildim hamile kaldıktan sonrada erkek olduğunu hissettim hep rüyamda aras diye seviyodum oyüzden aras koyduk bebiş sizin kimseyi takmayın bence😇😇☺️☺️
B_48_A Kubrakskn biz eşimle böyle uygun gördük diyebilirsiniz biz öyle diyoduk kimse karışmıyo ozaman bence takmayın ☺️☺️
tubimom Kubrakskn benimde oğlum olacak 21 haftalık şu an ok baktim en son Karan isminde kaldık anlamına bakınca size önerim Atahan Demirhan Ahlas Alptuğ
Melisct94 Yiğenimin ismi ayaz isim olarak güzel ama yerinde hiç durmuyor kıpır kıpır 😂 araslar nasıl bilmiyorum ama iki isimde sonuç olarak güzel 🤩