Ya kızlar bugün bebeğimi kolay kolay hissetmedim. 22+6 haftalık hamileyim. Ama sanki böyle hiç hareket etmedi gibi hissediyorum çünkü normalde baya yukarda hareketleri oluyordu gözle görüyordum attığını. Ama bugün ettiyse bile hep kasık tarafında alt kısımda hisseder gibi oldum onunda bebeğim olduğundan emin olamadım tabii umarım bir sorun yoktur bilmiyorum çok korkuyorum yarın Allah’tan kontrol günümüz ama sıkıntıdan uyuyamıyorum bu haftada böyle bir durum yaşayan var mı acaba 😓😓😓

zeynepsudeee yok canım öyle bir iş falan da yapmıyorum ama hep hareket halindeyim hani cikolata falan yedim ama sonra oturuyordum pek uzanma şansım olmadı ama şimdi her gece yatağa geçtiğim de mutlaka dokununca arada hareket ederdi bugün hissedemiyorum nedense sadece altlar da ufak ufak vuruşlar var gibi onunda kendisi olduğundan emin olamıyorum bugün böyle oldu nedense 😓

Elifkaya24 yaptım canım özellikle uyumak için gece yatınca karnıma dokununca bir süre sonra tepki verirdi bugün hissedemiyorum altlar da ufak ufak vuruşlar var gibi ama hareketi bu değildi normalde zaten o alttakinin de kendisi olduğunu ayırt edemiyorum 🥺

Zynp-1 çok teşekkür ederim canım kontrole geldim zaten bugün sanstan kontrol günümüzdü sıra bekliyorum 🙏🏻 umarım herşey yolundadır 🫶🏻