Kızlar benim geçmek bilmeyen alerjik bi burun akıntısı baş ağrısı vs durumum var ilaçta alamadığımız için ıhlamur içiyorum
Ara ara ama emin olamadım
Kasları gevşetir erken doğumu tetikler yazıyor bazı siteler de bilgisi olan var mı tek o
İyi geliyor baş
Ağrıma burun akıntıma

Edolili öyle mi diyorsunuz parol içmek istemiyorum en azından ıhalmur doğal
    Bişey diye ama emin olamadım

Hamis4k_ çok fazla içmemek şartıyla içebilirsin bence . Bende hasta olduğumda günde bir fincan içmiştim çok şükür bir şey olmadı ama yinede bir sor doktoruna canım 🌸

Benim doktorum günde 2 bardak içebilirsin dedi, içiyorumda hep ıhlamur dışında olanları pek önermiyor normal zamanda da içiyorum ben

Bende hastayım. Boğaz ağrısı öksürük falan var. Doktora sordum sadece ıhlamur ve zencefil çayı önerdi

Hamis4k_ ben hastayken doktoruma sorarark günde 2,3 ıhlamur içtim
      İçine zencefil elma ayva portakal limon birsürü şey atıyordum o an evdeki meyvelere göre🙂 ayrıca içilmez deniyor ama çok stresim olduğu dönemde papatya çayıda içtim günde bir doktorum önermişti

Hamis4k_ benim ağrılarım çok fazla oluyor baş ağrısı , kemik ağrısı parolu ara ara çok zorlandığım zaman kullanıyorum mecbur

Hamis4k_ ben 31 haftalığım ilk başlarda bitki çayından uzak durdum ama 20 haftamdan itibaren dayanamadım ıhlamur içilebiliyor diye günde iki fincan içiyorum biri kahvaltıda diğeride yatmadan önce vücudu yatıştırıyo bence benim doktorumda içebilirsin demişti

ben hasta olunca hep içtim ıhlamur 12. haftadan 35 teyim şuan hiç birşey olmadı şükrolsun doktorum ıhlamur içebilirsin dedi

Hamis4k_ aşırı tüketmedikten sonra bişey olmaz doktorum o kadar da pamuk ipliğine bağlı değil korkma demişti günde bir bardak içiyordum

Hamis4k_ aile hekımım günlük 1 bardak ıce bılecegımi söyledı bende hep hasta ve grıptım ıctım cok sukur bı sıkıntı olmadı hala ara ara ıcerım 36haftalıgım

Hamis4k_ benim can i çok çekmişti bi aralar icmedim kac aydir nolur nolmaz die şimdi 9ncu ayimdan gidiyorum ama icecem 🤣🤣🤣